[]

burs bulma.(muhtemelen bulamıycam ama insan arıyor işte)

gençler dostlar adaşlar durumu aktarıyorum.an itibariyle birden aylık bi harcama durumum çıktı.sanmayın ki kursa yazıldım veya alışveriş masraflarım arttı.ne yazıkki sağlıkla ilgili bi durumum var - korkmayın ölümcül bişi değil--hatta çok merak eden olursa mesaj atabilir :) herneyse bi burs kadar artıcak harcamam.ailemden neden istemediğime gelince bu sağlık olaylarından onlara bahsetmeden yürütüyodum 3.5 senedir.söylersem hani değil o masrafı karşılamak gitmeme bile izin vermezler.bu konuda biraz sığ düşünüyorlar ne yazıkki.


herneyse bi umut soruyorum var mı dayısı amcası hayır yapmak isteyip de nebiliyim verecek birini bulamayan..veya bi şirkettir kuruluştur.nette var çeşitli kuruluşlar onara neden başvurmuyosun diyecekseniz birincisi çoğu mühendislere veriyor ve ben mühendislik okumuyorum ikincisi çok düşkünlere veriyolar sanırım çünkü geçtiğimiz 3 yılda çoğuna başvurdum çıkan olmadı..

tıp okuyorum.sene kaybım şimdilik yok.özel bi yeteneğim yok.yetim-öksüz değilim.annem babam ayrı değil..bukadar.teşekkürler..

 
tıp okuyorsan durumu hocalarına anlatman en makulu, elbet insan olan 1-2 hocan vardır

olmadı sağlık durumunla ilgili raporlarını bana gönder, bakalım bir şey yapabilir miyiz

not: gerçi "doktora gitmeme bile izn vermezler"den kasıt kozmetik bir şeyse, evet bu konuda burs/yardım bulman epey zor
  • la noix  (09.10.13 23:14:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.