[]

anketimsi

sizce ülkecek daha çok bahsetmemiz gereken şeyler neler? gündemden örnek veriyorum kuzey ormanları, haydarpaşa garı'nın durumu, işçi ölümleri, taciz tecavüz olayları, kanser vakalarındaki inanılmaz artış, gdo gibi.

aklınıza ne gelirse yazabilirsiniz.

teşekkürler.

 
insan hakları,hayvan hakları,doğayı korumak,nüfus planlaması,taciz tecavüz,düşünce özgürlüğü,hukuk sistemi,sağlık,eğitim sistemi,birbirimize saygı.daha çok var aslında.


  • rock n roll  (09.10.13 22:08:08) 
şu an konuşulmayan her şey..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (09.10.13 22:08:48) 
bu kadar öküz doluyken neden et yiyemiyoruz?
3 tarafı denizlerle çevrili, sayısız göl ve akarsu varken neden balık yiyemiyoruz?
neden ulaşım bu kadar kötü ve pahalı?
neden gelişmiş ülkelerin ülkelerine sokmadıkları gdolu ürünleri biz tüketmek zorunda kalıyoruz? biz dünyanın artıkçısı mıyız?
  • baldur  (09.10.13 22:12:12) 
işçi ölümleri, taciz tecavüz olayları +1

dinsiz ve tanrısız insanların dışlandığını düşünüyorum. alevilerin dinsel hakları keza sallantıda. göstermelik şeyler yapılıyor, en basit cemevi sorunu bile bilinçli olarak çözülmüyor. başörtüsü sorunu iyi kötü halen var, özel sektörde bazı firmalar tuhaf bi şekilde "başörtülü çalıştırmıyoruz" diyebiliyor. aynı zamanda eşcinsel haklarıyla ilgili HİÇBİR ŞEY yapılmıyor. travestiler, transseksüeller seks işçiliğine mahkum ediliyor. ırkçılık çok büyük bi sorun. kimse farkında değil ve kimse umursamıyor. kürtler, ermeniler, yahudiler büyük bi baskı altında toplumda; özellikle ermeni, rum, yahudi gibi halklar çok zorluklar yaşayabiliyor kimliklerinden ötürü. ve kesinlikle zorunlu askerlik.. acilen kaldırılması gerekiyor. kimse kimseyi silah kullanmayı öğrenmeye ve silahlı kuvvetlere teslim olmaya zorlayamaz. rezil bi şey.
  • nathanieltroy  (09.10.13 22:14:17 ~ 22:15:54) 
çevre kirliliği, geri dönüşüm, yenilenebilir enerji kullanımı
tasarrufun arttırılması, aşırı derecede tüketim toplumu olmamız ve hiçbirşey üretmiyor oluşumuz.
o değil de şu anda bildiğim bir sürü köy kuduz nedeniyle karantinada mesela...kimsenin ruhu bile duymuyor. sanırım herşeyden çok örtbas etmeme, şeffaflık ve basın özgürlüğü...
  • niye ama  (09.10.13 22:20:11) 
pompa. gelişmiş ülkelere bakın, hep pompası bol memleketlerdir. buna ne kadar önem verirsek o kadar ileri gideriz bence. millet arabada sevişme parkı yapıyor, biz saça kaşa halleniyoruz. yazık.


  • hope ender  (09.10.13 22:30:30) 
herhangi bir sebeple mazlum edilenlerin, zulmedilenlerin sorunları.
yazılmış zaten hepsi tek tek, bir sebeple azınlıkta kalan ve/veya sesini duyuramayanlar; canlı olan her şey.

  • dafaiss  (09.10.13 23:19:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.