[]

netten satış yapmak istiyorum ama ?

arkadaşlar şimdilerde bi oyuncak mağazasında çalışıyorum. oldukça da fazla ürün var ama sadece mağazadan satış yapılıyor. ben internetten satış yapmak istiyorum ama,ne önerirsiniz,değer mi uğraşmaya ?

yani dükkanda nerden baksanız 5000'den fazla ( ETA verilerine dayanarak söylüyorum) çeşit var. hani jenga'sından tutun da fisher price'in ilk adım arabasına kadar envai çeşit var.

önerileriniz nelerdir ?

 
ufak ufak sahibinden, gittigidiyor, ebay, facebook'dan başla. tutarsa sağlam bir eticaret sitesi açarsın.


  • dokunmakalbime  (09.10.13 15:06:51) 
Istersen ecommencer tarzı ucuz siteler ile site kurabilirsin. Ama daha önce dokunmakalbime nin dediği gibi ufak başla


  • cetoxim  (09.10.13 15:17:35) 
Uğraşmaya değer ama uğraşacak kişinin sadece bu işle uğraşması lazım. Diğer siteleri kontrol ederek fiyatları takip etme, reklam verme, bilinirlik yaratma, seo uygulama falan lazım. Konuya gerçekten eğilirseniz ve bütçe ayırıp sağlam bir site yaparsanız dükkan satışından daha fazlasını elde edebilirsiniz. Ayrıca online satışta kargolama hızı ve müşteri hizmetleri olayı da çok önemli.
Bunlar olmaz şimdilik diyorsanız gittigidiyor'a falan koyabilirsiniz.

  • whoosie  (09.10.13 16:07:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.