[]

geçeceğime inanamadığım ders

okulunu uzatan bir üniversite öğrencisi geçeceğine inanamadığı bir dersi başarmak için ne yapmalıdır? evet çok çalışmalıdır da, işi önce kafada halletmek için ne yapmak lazım sizce?




 
Yaz okulu uygulaması varsa ve yazın açılmazsa o ders başka bir üniversiteden alabilirsin tabi sorun ders değil hocanla ilgiliyse.


  • Celestial  (09.10.13 12:52:34) 
o dersten arkadaşlar edin, beraber çalışın.


  • blossom  (09.10.13 12:56:27) 
Geçeceğine inanmak lazım. Bitirmek istiyorsan ya seve seve ya da...


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (09.10.13 13:02:06) 
kopya çekebilme becerisi varsa bunu sonuna kadar kullanmalıdır.


  • nax  (09.10.13 13:06:59) 
Geçeceğine inanmıyorsan geçemezsin.
Benim vardı öyle bir dersim. Kitabını açmak istemezdim. Her dersinde prof'la ders hakkında tartışırdım. iki seferde veremedim. Yaz okulunda da veremedim ve tek ders sınavına kaldı. Tek ders sınavında da göçemedim. Sonra hocanın odasına gidip "artık yeter, ayak bağı oluyor bu bana, 10 puan verde uzayım" dedim. Verdi, uzadım...

  • cliquot  (09.10.13 13:31:27) 
inanmak...

bir üçüncü sınıf dersimi verememiştim,4. sınıfta da veremedim ve o ders yüzünden okulu uzattım. uzatma yılımda o dersi AA'yla verdim. ama şöyle diyim, rüyamda bile o dersi görmeye başlamıştım..
  • hope ender  (09.10.13 13:40:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.