[]

üst kattaki komşuyu dövmeme ramak kaldı, akıl fikir

üst katın banyosundan bizim banyoya 10 gündür dakikada 9-10 damla olmak üzere su damlıyor. bunun ne uyuzu bir şey olduğunu bilen bilir.

adama söylememe rağmen bi halt yaptığı da yok. şimdi ben bu adamın inisiyatifini beklemeden şöyle bir şey yapayım diyorum: su geçirmeyen sıva tarzı bir şeyle banyonun tavanını sıvayayım, aşağıya su damlamasın.

böyle bir şey var mı? mümkün mü?

 
sutut diye boya gibi bir izolasyon malzemesi var sanırım. nalbura sorarsanız bu sutut u yardımcı olur.


  • c1b2k3  (09.10.13 12:06:48) 
sızma kaynağını kesmeden yapsan da fayda etmez, evi çürütürsün. binada yönetim varsa yönetime ilet.


  • rutubettin  (09.10.13 12:07:32) 
suyun kaynağı üst katta temizlik delisi kadın. banyoda tuz ruhu kullanıyor, derzlerin arasını açıyor. sonra ordan bize su iniyor. yoksa tesisatta kaçak falan yok.


  • yemrem  (09.10.13 12:09:20) 
boyayla olacak iş değil adamda sızan su birikip foşşş diye iniverir sonra. yöneticiye söyleyeceksin, o da bir şey yapamazsa savcılık. evet bu işler böyle malesef.


  • neira  (09.10.13 12:12:25) 
senin tavanı kaplaman çözüm değil, su zeminde kısılı kalır bu sefer ve zemin çürür. yapılması gereken şey üst kattaki kişinin kendi zeminini su geçirmez bir malzemeyle kaplatması. söylendiği gibi yönetimle konuşabilirsin.


  • knight of cydonia  (09.10.13 12:13:22) 
yaşadığın şehrin su işlerine başvur. ücretsiz bilirkişi gönderip suyunu kesiyorlar. yaptırdığına dair fatura götürene kadar su saati mühürleniyor.

en azından izmir'de bu durum böyleydi. 5 sene önce falan ben üst komşuyu dövecekken su benim alt katıma kadar gitmiş. adam da sorgusuz sualsiz benim suyu kapattırmıştı. olay çözülene kadar iki komşuyu az kaldı kesecektim.
  • vanwarantion  (09.10.13 12:28:37) 
sakın öyle bir şey yapmayın.su kaçağı çok ciddi bir sorundur. su akacak yer bulur, bir yerden betonu ufalar, sıvayı çürütür.eviniz kira ise ev sahibine de haber verin ortalığı birbirine katın.

Su saatlerinin oradan o herifin vanasını kapatabilirsiniz.

Bazı insanlar insanlıktan anlamıyor, çirkef olacaksınız.
  • AWD  (09.10.13 13:31:15) 
@vanwarantion +1 Yaşadığın şehrin su idaresini ara ve izleyeceğin yolu öğren. Bizim tuvalette bir sorun olmuştu. Sorunun ana gider borusundan kaynaklandığını öğrenmiştik. Üst kat komşuyla boşuna papaz olduk. Bütün apartman para toplayıp tamir ettirdik.

Üst komşunun kapısını çal bu akşam. Durumu tekrar izah et. Bir kaç çözüm yolu göster. Bu arada aşağıdan hiç müdahalede bulunma. Sadece banyoyu bol bol havalandır. Evden çıkarken kapılar falan açık olsun.
Adamın belki zamanı, parası yoktur. İlk başta anlayışla yaklaş. Ama sorunun büyük olduğunu da belirt. Yine sallamazsa EkşiDuyuru'dan adamları toplar beraber döveriz.
  • cliquot  (09.10.13 13:53:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.