[]

Saç dökülmesine çözüm arıyorum daha gencim niye böyle oldu

arkadaşlar depresyona gireceğim neredeyse. saçlarım önlerden açılmaya başladı baya baya. bunu yol yakınken engellemek istiyorum. bunun tıbbi bi yolu falan yok mudur aktarlara bulaşmadan uygulayabileceğim? açıkçası aktarlardan da korkutuyorum saçma sapan etkileri olabilir diye. saç ektirmeyi bile düşünüyorum. bilgili biri varsa lütfen yardım etsin




 
sülalede var mı saç dökülmesi?


  • asabi  (08.10.13 23:11:51) 
tıbbi yolu elbette var, bir cildiyeciye görünmen lazım. ilaç tedavisine başlayacaktır muhtemelen. onun dışında mezoterapi gibi başka yöntemler de var, ihtiyaç duyulursa yapılır. tabii genetikse ne kadar etkili olur orasını bilemem ancak en kısa zamanda bir cildiyeciye görün sen yine de.


  • knight of cydonia  (08.10.13 23:13:21) 
evet :(


  • Ranchoddas  (08.10.13 23:13:40) 
birazdan buraya minoxidil, bioxin falan yazmaya gelecekler. onlara uyma. öncelikle sebebini bulmalısın. eğer stres, vitaminsizlikten kaynaklanıyorsa tek çare yaşam kalitesini yükseltip bağışıklık sistemini güçlendiren takviyeler almak. kuru üzüm çekirdeği, sarımsak, çam terebentin çok iyi geliyor.


  • dokunmakalbime  (08.10.13 23:15:50) 
Önce genetik mi yoksa vitamin eksikliğinden mi dökülüyor onu anla, sac tüy gibi üflesen uccak gibi olduysa bu genetiktir çözümü yoktur varsada yavaslatır, ama eğer sac kalın ama gücsüz ve dökülüyorsa, bunun icin sana cankırı kaya tuzuyla, saf muğla zeytinyağını karısıtırıp saclarına uygulamanı önercem, tuzu tasla ezceksin metal değmicek, bunu öneren dostumun sacları cok gür ve yüzü hep sedefti, bu işe gönül verdi ve cok sağlıklı suan.


  • adidas giyen nike iscisi  (08.10.13 23:16:06) 
  • sifirin altinda  (08.10.13 23:16:19) 
birazdan buraya gelecek dedikleri benim sanırım. 4 cildiyeciye gittim üşenmedim hepsinde ayrı ayrı kan tahlilleri yaptırdım üşenmedi hepsi minoxil yazdılar bana. Tahlillerim normaldi. Sen de üşenme git birkaç cildiyeciye.


  • orhan tv  (09.10.13 00:52:24) 
sayısız cildiyeciye gittim. minoxili artık yemeklere katarak alıyorum.


  • hepiniz oleceksiniz  (09.10.13 01:16:38) 
minoxidil para tuzağı. 1,2 yıl her gün 2 kez kullanırsın. bir yerden sonra bağışıklık kazandığın için işlemez. işin tuhaf tarafı bunlar ömürlük şeyler. ömür boyu kullanacaksın yoksa dökülme devam eder. onu yazan cildiyeci de muhtemelen minoxil markasından çıkarı vardır.


  • dokunmakalbime  (09.10.13 09:26:31) 
minoxil'in kullanımı evet bağışıklık kazandırıyor, ama bi yerde okuduğuma göre 6ay kullanıp 1 ay ara vererek etkisini arttırıyormuş.
başka bir medikal yöntem finasteride, proscar ve propecia ilaçlarında var. genetik saç dökülmesinin ana kaynağı olan DHT'yi engelliyor. ama iktidarsızlık gibi bir yan etki görülebiliyor. tercih senin.
toppik falan takıl bence bi süre, iyice dökülünce de ektirirsin.
  • ilkot  (10.10.13 15:43:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.