[]

(Yemek programı severlere) Jamie ve Rudolph farkı

Digiturk varken Jamie Oliver'yi keşfettik, şimdi TiviBu'da Rudolph van Veen'i seyrediyoruz habire. Birinin sürüsüne bereket yemek kitabları, TV programları vs vs. diğeri daha bir kendi halinde, yemek yapmaktan en az Jamie kadar zevk alıyor.

Sorum şu (mümkünse aşçılara, yemekten gerçekten anlayanlara, mesela ben anlamıyorum);

Yemek yapma yeteneği mi dersiniz, gurmelik mi, yemekten anlama mı neyse, sizce Jamie mi daha iyi bir aşçı Rudolph mu? (Karşılaştırmak doğru olmaz diyenler de bunu desin bari)

 
Kral için;
(bkz: gordon ramsay)

Ruud'u bilmiyorum da Jamie numaracının teki.
  • heritage  (08.10.13 22:44:40 ~ 09.10.13 00:57:15) 
jamie şov yapıyor sıkımsonık yemeklerı cok lezzetlıymıs gıbı sunuyor ılk yola cıktıgında arkasında bbc nın hayvanı destegı vardı. soyle soyleyeyım sen de goruyorsun ısrarla ıngılız yemek kulturunden bahsedıyor sence olmayan bır yemek kulturunden bahsetmesı ve devletın kanalından boyle destek gormesı senıde sasırtmıyor mu? ben gastronomı ogrencısıyım restoranlarda calısıyorum ornegın jamienın zorlu center da restoranı acılıyor fakat jamıe nın orayla e ufak ılgısı yok adam adını satmıs oyle malı goturuyorlar hem gercek sahıplerı hem adını sata jamıe. rudolf ıse baslıgınada yazdım cıdden guzel yemek yapan bırı ve zevk alıyor onun yaptıgı yemek programlarında cok sey ogrenebılırsınız ruolf sovmen degıl cheftır jamıe ıse ama sıktır edın onu.

gordon kıngtır bu arada :D
  • the knight of the apocalypsy  (08.10.13 22:59:38) 
Sadece izleyici olarak yanıt vereyim; Jamie yemek yaparken başka işlerle ilgilenip arada bakıyorum, ama ekrandaki Rudolph ise, işimi gücümü bırakıp dikkatle izliyorum..


  • mutekebbir  (09.10.13 00:55:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.