[]

kız çocuğum olsun istiyorum

son 4-5 aydır içimde bir his var. tatlı mı tatlı 3-4 yaşlarında bir kızım olsun istiyorum. elinden tutayım parka götüreyim.baba bana x alır mısın desin ? beraber lego yapalım, puzzle yapalım istiyorum. sırf bende mi bu his var yoksa ? yaşta 18 halbuki. şuan bir kız gelse sana dünya tatlısı bir kız çocuğu dünyaya getireceğim dese direk nikahı basarım o derece.

edit: ben yatıyorum bundan sonraki cevapların tiklerini yarın atabilirim ancak hadi iyi geceler.


 
ilerde evlatlık alabilirsin mesela.


  • a perfect lie  (08.10.13 22:12:08) 
bende tam tersine erkek istiyorum lan. gitsin evde bişeyler kırsın annesi çıldırsın bende aslandır,yapar diyeyim sonrada anneni üzme lan eşşşşoğlu eşşek diyip ensesine çakayım istiyorum


  • GibsonRules  (08.10.13 22:13:25) 
3-4 yaşında doğmadıkları için. Hergün sıçması işemesi için bezlenecek vs. Tabii bunların masrafları da var. Eskiden sanal bebek vardı. Ondan bulursan al.


  • armagan  (08.10.13 22:15:58) 
3-4 yaşında doğmadıklarını bende biliyorum ama o yaşlarda çok tatlı oluyorlar. bezlemek mi ? bak bu aklıma hiç gelmedi işte.


  • lathspell  (08.10.13 22:17:35) 
ben de senelerdir istiyorum. çocuk yetiştirecek durumum olsa, şansımı denemeyi bile düşünebilirdim. tabi bir de anne lazım, orası da ayrı mevzu.


  • neo ahrar  (08.10.13 22:19:43) 
bezlemek tabi. nereye sıçacak olm bu kız? gitsin belediyenin önüne mi sıçsın??


  • GibsonRules  (08.10.13 22:19:56) 
sana gelip onu diyecek kızın gergin, hafiften sinirli biri olması lazım. (git: www.telegraph.co.uk)
bunun bir de "stresli babaların kızları anksiyete bozukluğu yaşıyor" versiyonu da var.
a. stresli bir sevgili bul,
b. sen stres yapma.
  • argaladhel  (08.10.13 22:23:34) 
seninki belki cok tatlı olacagı ıcın kaka yapmayabilir arkadaslar kendi pis cocuklarına bakarak böyle yorumlamışlar...
hakkında hayırlısı bana da oluyor ama geldim 30 yasıma kadınım benımkı normal.

  • akare  (08.10.13 22:24:18) 
ben bunları düşünmemiştim derken işin sadece zevkli tarafına odaklandım. sorumluluklar falan aklıma gelmedi o an.


  • lathspell  (08.10.13 22:26:49) 
bana da oldu lan o ben de 18 yaşındayken. normal bişey kız baba ilişkisi canı çekiyor insanın.


  • nightphoenix  (08.10.13 22:42:46) 
yaş 19 aynı. eve çıkıyım kedi mıncırcam napıyım.


  • MouseP  (08.10.13 22:46:12) 
Ben de tam tersi haşarı bi oğlan istiyorum :) tabi önce babasını bulmak lazım fln ama ne yapayım hormonlar çocuk yap diyor.


  • sadecece  (08.10.13 23:00:49) 
bi tür pet gibi mi görüyosunuz insan nasıl bu şekilde çocuk isteyebilir pek anlamıyorum ben, gökten inme gibi, gepetto musunuz yahu. sana 'umarım ileride olur inşallah, kısmetse, bu kadar isteyip seviyosan, elbette aynını isteyen bi kız da bulursun, iyi de bakarsın herhalde, insanın ne istediğini bilmesinden güzeli yok'dan başka bişi diyemiycem. :)


  • kediebesi  (09.10.13 07:21:14) 
2 kızım var. Çok seviyorum onları. Ama arada annemlere bırakıp kocamla kaçasım var. Yaşım da senin iki katından fazla...
Dolayısıyla acele etme, vakti gelince olur. Ama çocuğun 3 yaşına kadar fiziksel desteğe çok ihtiyacı oluyor. O sorumluluğu alabilmek için de bir süreliğine kendinden vazgeçmeyi göze alman gerek. Birkaç saatten değil birkaç yıldan bahsediyorum.
Bu yaşta senden iyi dayı / amca olur...
  • SiyamkedisiZorro  (09.10.13 10:42:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.