[]

Çamaşır Makinesi Beni Öldürmek mi İstiyor?

bilmiyorum anlattığıma ne kadar inanırsınız, şahsen ben zor inanırdım, ama anlatıyorum...

Sakin bir Ekim akşamında patlama ve cam kırığı sesi ile ev ahalisi panik olur. Gürültünün nedeni çamaşır makinesinin camdan olan kapağının makine çalışmıyorken patlaması, tuzla buz olmasıdır. (sanki çalışırken patlaması normal bir durummuş gibi oldu ama neyse)

Durup dururken bir çamaşır makinesinin kapağı neden patlar?

Benzer bir olay başına gelen ya da duyan var mı?

O değil de ben makinenin önünden geçerken patlasaydı ne olurdu bilmiyorum... Bu arada makine de arçeliğin yeni ürünlerinden birisi. saat dolayısıyla servise haber vermedik.

Asıl o değil de servis elemanı inanır mı böyle bir hikayeye?

 
yani nedenini bilemiyorum tabii ama bizim de bir kere cam kase öyle kendi ebatına uygun bir sesle patlamıştı, çok şaşırmıştık. illa ki daha önce birine de olmuştur, inanırlar diye düşünüyorum.


  • a perfect lie  (08.10.13 22:21:29) 
inanır. imalat hatasıdır muhtemelen başka ne olabilir ki? sıcak soğuk dalgası olacak yer değil ya olduğu yer. genleşme miktarı falan dicem ama sallyorum yani. ya da siz de kasten kırmayacağınıza göre.. camla kaplı dolaplar falan da patlıyor bazen. ya da mikrodalga fırın kapakları. ya içinde çamaşır varken patlasaydı? sanıyorum ki daha kötü sonuçlar doğururdu. tabii yine ucuz atlatmışsınız etrafında kimse yokken olmuş. geçmiş olsun.


  • retronology  (08.10.13 22:33:09) 
büyük bi olay bu. piyasadaki ürünleri bile toplatabilir. bildir bence


  • sttc  (08.10.13 22:43:39) 
Nazar çıkmış nazar


  • jacque  (08.10.13 22:51:35) 
o kolay patlayacak bir şey değil kalın cam. üretim hatası bence.


  • Lim5  (09.10.13 02:04:39) 
içine cin kaçmıştır sonra çıkamayınca sinirlenmiştir?


  • seksen9  (09.10.13 02:35:14) 
Çalışırken olsa içerisindeki herhangi sert bir cismin çarpması sonucu olması muhtemel ancak çalışmazken böyle bir şey olmasından dolayı akla üretim hatasından başka bir şey gelmiyor. Servisin ise bu olaya inanacağına pek ihtimal vermiyorum. Zira çok nadir karşılaşılabilecek bir sıkıntıya benziyor. Çoğu servis böyle bir olayı hiç duymamış/görmemiş dahi bile olabilir.

Geçmiş olsun.
  • sku  (09.10.13 03:15:42) 
kocaman kalın , ki kalından kastım en ince yeri 5cm olan cam, bir kültablası durdukyerde hafif naif bir pat sesi ile tam ortasından ikiye bölündü ahali gözü önünde. durduk yerde. oluyo öyle şeyler. o zmn aynen nazar çıktı dedilerdi ve pek de şaşırmamıştı aile büyükleri. oluyo böyle şeylerr demişlerdi. hurafe gibi olucak ama inanmıştım nazar hikayesine. budur değildir bilemem ama, oluyo öyle. :)


  • shadowelves  (09.10.13 03:36:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.