[]

Hangi süper güç? [CAPSli]

Resimde bahsedilmiş hangi süper güce sahip olmak isterdiniz?

not: uğraşmak istemiyorsanız resmi boşverin ve kafadan seçin.

(çok abartmamak koşuluyla birden fazla ya da resimde olmayan ve ordakilerin ayarında söyleyebilirsiniz...)

bir de bu süper gücü nasıl ve ne için kullanırdınız?

edit: yenisi de varmış. link:
popchartlab.com

 
Resim çok küçük. Okunmuyor. Link verseniz?


  • pardonan  (08.10.13 20:11:06) 
Görünmezlik rulz.

Ek: Ayy bi de zihin okuma verin bana. Başka bişey istemiyorum.
  • pandispanya  (08.10.13 20:19:54 ~ 20:24:08) 
görünürlük.


  • ete summer  (08.10.13 20:25:00) 
adam fawer'ın empati adlı kitabında karakterlerin "empati" diye bi özelliği vardı. karşılarındaki insanların hissettiği duyguları kontrol edebiliyorlardı. mesela sadece bakarak karşısındaki insana korku, hüzün, mutluluk, güven, aşk gibi duygular aşılayabiliyorlardı istedikleri şiddetlerde. ben bunu isterdim. harika lan düşünsene. iş görüşmesidesin daya güveni, barda bi hatunla konuşuyosun daya şehveti falan. süper bence.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (08.10.13 20:33:18 ~ 20:33:37) 
olum şimdi iron man tek başına işe yaramaz. tony stark olacaksam varım. evde 1,5 amperlik adaptörle mi şarj edeyim, cephanesini nasıl yenileyeyim, nasıl tamir edeyim, ve en önemlisi ne işime yarasın ? koruyabilecek miyim o zırhı hem ?

o yüzden fiziksel bir şey isterdim. dediğim gibi tony stark olacaksak amına bile korum. ille oradan seçiyorsak superhuman ability'lerden ortaya karışık yapalım.
  • zazazaraeta  (08.10.13 20:58:22) 
linkteki martial arts başlığını komple alsam yeter.


  • xenophobe  (08.10.13 20:58:46) 
valla oraya bakmadan söylüyorum, yaratmak isterdim.insanlar hariç tabi.dağlar, göller, ağaçlar, ormanlar, kuşlar, geyikler.küçük bir dünya yaratmak isterdim.dünyanın merkezinde kocaman bir ağaç olsaydı, ben onun dibinde bir şeyler karalıyor olsaydım, ejderham da yanımda olsaydı, arada ona akıl danışsaydım.arkada da bir tane pikapta sevdiğim şarkılar çalıyor olsaydı.çok uçtum evet, cevabım yaratmak!


  • metamorphisis  (08.10.13 21:13:49) 
  • dieselsingle2  (08.10.13 21:22:51) 
iyileştirme.

hem kendimi, hem sevdiklerimi. 7/24 sağlık veririm.
  • sen git ben geliyorum  (08.10.13 21:37:09) 
zihin okuma her türlü OP bence.


  • MouseP  (08.10.13 22:54:28) 
Yapmak istediğim birçok şeyi yapsam, içimden geldiği gibi davransam şu an ölerdim. O yüzden healing, iyileşme, tamir


  • sadegazoz  (09.10.13 00:59:07) 
Aklınızdan geçen bir düşünce 2 dk. yerini korumuyorken, başkalarının o anlık düşüncelerini neden bilmek istiyorsunuz ki, kendi bile hatırlamayacak 2 dk. sonra ne düşündüğünü, düşünce akışı denen birşey var , net değil yani dilden dökülen kelimeler kadar.


  • sadegazoz  (09.10.13 01:02:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.