[]

iPhone 5s için arkadaşa kaç para vermeliyim?

Arkadaşım bayram için New York'a gidecek. Bana da gelirken iPhone 5s getirecek.
Peki ben ona kaç para vermeliyim? (650 dolar dışında vergisi mi var?)
(kar felan almayacak benden)


 
705$ tam fiyatı her şey dahil new york için.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (08.10.13 19:27:45) 
tax free refund durumunu bir sorsana


  • jedilance  (08.10.13 19:30:16) 
Duyuruya maydonoz olacam?
Nasıl yani abd ye gidip newyorkta apple mağzasına girip ver bana bir 5s dediğimizde sadece 705$ mı ödüyoruz? Türkiyede kullanılabiliyor mu bu cihaz?
(Bu konularda çok cahilim)
  • basond  (08.10.13 19:34:21) 
@basond evet kullanabiliyorsun.unlocked sim free ürünler international ürünler olarak geçer ve her yerde kullanırsın.

@michael_knight applestore.com'a gir yukarıdan store kısmına gir ve ürünü seç.alacağı mağaza kodunu bul apple store üzerinden fakat büyük olasılık 10023 olacaktır new yorktan alacaksa bu da fiyat olarak 705$ yapar.
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (08.10.13 20:34:38) 
su an sim-free dalgasini cikarmadilar diye biliyorum ben 5s icin yani alsaniz da bi ise yaramaz tahminimce. ama $650 + %8-9 tam hatirlamiyorum vergisi var. yaklasik 750 oluyo soylenildigi gibi.

tax freeyi sorarsan adamlar hic sallamiyo. ya tamamen detayli bi sekilde ogren nasil oldugunu veya hic ugrasmaya degmez.

bi de bulamaz suan. ben gecen sene ekim 6-7 gibi kendime mis gibi s3 almisken, turkiyedeki insanlarin israriyla iphone 5 almak icin 4 gece siraya girdim 3unde telefon yoktu birinde de sira gelmeden bitti. (sirada bekleme suresi gece 1 sabah 6-7 arasi. ve 5 daha erken bi tarihte mi cikmisti sanki? )

soyle bi baktim da bildigin felaket tellalligi yapmisim bastan asagi. ama cok da bi beklentiye girmemek lazim iste gerci 5e olan ilk taleple 5se olan ayni olmaz heralde
  • Mandos  (08.10.13 20:38:40 ~ 20:49:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.