[]

Galatasaray'dan kimler gidecek - gitmeli?

1 - Sizce Galatasaray'dan kimler gidecek?

2 - Sizce Galatasaray'dan kimler gitmeli?

3 - Sneijder günah keçisi mi ilan edilmeye çalışılıyor yoksa gerçekten günahkar mı?

 
3- sneijder, işleyen takıma gelen gereksiz yıldız transferi. takım zaten en üst seviyedeyken seni daha üste taşıyamaz zaten.


  • baldur  (08.10.13 10:56:55) 
bülent tulun gitmeli. medyaya yansımayan bu bakış açısında olan yöneticiler varsa onlar da gitmeli.

futbolculardan ziyade yönetimin aklını başına alması gerekir. 8.likten sonra terimle gelen 2 şampiyonluğu çok kolay gördüler. sevin veya sevmeyin terim'in etkisi çok çok yüksekti. yönetim bunu önemsemedi. biraz barçayı ben yönetsem ben de kupaları toplarım aga. mantığıyla bakıldı. lig çok kolay. terim yerine başkası da gelse halledilir falan dendi.
  • ete summer  (08.10.13 11:07:44) 
Semih, umut ve selcuk disindaki tum turk futbolcular gitmeli riera amrabat eboue danny de gitmeli. Ancak yabanci siniri sorun yaratiyor cunku bu adamlarin yerine koyacak turk futbolcu piyasada yok.

Gecen sene drogba ve sneijder gelmeden once takim berbat futbol oynuyordu. İsleyen takimi bozma gibi bi durum yok. İsleyen takimi bozan BURAK YİLMAZ dir. Burak yerine elmander tarzi ama elmanderden daha iyi bir forvet bulursak bu takim yine ceyrek final oynar. Resmen atak yapamiyoruz.

Arkadas sneijder ne yapsin forvet sadece onune top bekler topu atarsin golu atamaz. Bekler git gel yapamaz oyunu kendi bolgesinde oynar. En son akhisar macinda gorduk rakip yari sahada sadece burak drogba ve sneijder var. Buraki zaten sayma ikinci yari bruma girdi yekta one cikti da yalandan da olsa atak yaptik. Gunumuz futbolunda bekler cok onemli acil olarak burak ve bekler sorununa cozum bulmaliyiz takimin baska eksigi yok
  • ingilizce hazırlık  (08.10.13 11:08:41) 
Besiktas!!!

Ehrm.. kimler gidecek sorusunun cevabi konusunda fikrim yok ama bence muslera-sneijder-melo-drogba yabanci dortlusu bozulmamali. Obur usak da guzel oynuyor. Neydi? Hah, bruma.

Sezon baslangicinda yapilan en buyuk hata, takimin tamaminin yabancilar ustune kurulmasi ve uefa maclarina yogunlasilmasi oldu. Bu yuzden oyuncularin eksik maclari, surekli degisen kadrolar nedeniyle iletisimsizlik had safhaya cikti. Bir debuzerine burak balonunun yavas yavas sonuyor olmasi tuz biber oldu. Umut gibi bir cevher bu arada harcandi. Velhasil, sneijder bile beceriksiz konumuna dustu. Yabanci sikintisi o kadar buyudu ki lig macinda musleranin 18'e alin-a-madigi zamanlar gorduk. Galatasaray'in yapmasi gereken, turk oyunculardan saglam birer on libero ve stoper bulup bunlari yetistirmek, santrafor icin de burak gibi top bekleyen bir direk yerine umut gibi alan bosaltip pozisyon yaratan adam koymaktir. Boyle olursa zaten sneijderin degeri anlasilir. Sonucta vazgecilmez dedigim 5 yabanci: muslera, melo, bruma, sneijder, drogba.
  • yarin bos musun  (08.10.13 11:08:54) 
herkes kalsın böyle iyi biz rakipler için..

sneijder'e gelince; zamanında bu adam sizi geriye götürecek demiştim, verdiler eksiyi. daha durun bu adam habis ur, neler göreceksiniz...
  • 4530 merkez  (08.10.13 11:11:36) 
1-2 Engin baytar, Sabri, Aydın ve Burak Yılmaz (Burak kendi isteğiyle gidebilir.)
3- Sneijder kendini tam vermiyor gibi geliyor bana. Galibiyet alamayınca; "yaktın takımı sarı pipi." demiyorum, mücadele etmeye çalışıyor ama yıldız oyuncu olunca bekleneni veremiyor.

Dany'i atlamışım o da gider.
  • lejant  (08.10.13 11:14:32 ~ 11:16:33) 
1- Bence Riera, Dany gibi ortalama altı yabancılar gidecek, bunların yerine yabancı sol bek ve kanat alınacak. Bunların yanında Ceyhun, Erman gibi yine yetersiz kalan yerliler gidecek ve yerlerine daha kaliteli de olsa fazla fark yaratamayacak adamlar gelecek. Aynı sistemsiz oyun tarzımızda oynamaya devam edeceğiz böylece.

2- Yabancı sınırı olayına bağlı her şey. Şu "AB pasaportlular yerli sayılacak" olayı gerçekleşirse fazla problem yok. Bu sezon içinde olursa ne ala, ya da en geç sezon sonunda olacağı bilinirse bu sezon biraz feda edilip geleceğe yatırım yapılır. Şöyle olur; muslera - eboue, chedjou, semih, riera - melo, selçuk, sneijder - bruma, amrabat - drogba. Tek forvet, çift kanat, orta üçlü. Sneijder ancak bu şekilde işe yarar. Ama dikkat ettiysen 9 yabancı saydım, bunu 6'ya düşürmek çok zor. Yabancı sınırı kalkacak olursa tek bir kanat oyuncusu transferiyle takım şaha kalkar. Burak ve Umut hem Drogba'nın yedeği, hem de ara ara kanat denenir. Hamit, Engin, Emre hem orta 3'lü, hem de kanatların yedeği olur.

Yabancı sınırı böyle devam edecekse Sneijder gitmeli, 4-4-2'ye dönülmeli: muslera - eboue, chedjou, semih, riera - bruma, selçuk, melo, hamit - drogba, burak. Burada 7 yabancı var. Her maç Riera, Bruma, Eboue, Chedjou'dan biri kesilerek rotasyonla oynatılır, hatta Amrabat da kullanılabilir.

3- Sneijder bu sistemde günahkar gerçekten. Bekleneni kesinlikle veremedi, yabancı sınırı kalkmazsa da veremeyecek gibi görünüyor (çok radikal değişikliklere gidilip Nuri, Arda, Gökhan İnler, Muslera yerine Onur Kıvrak gibi adamlar getirilmezse, ki hayli zor ve riskli). Bir yandan da basın GS'nin üzerine oynamayı sevdiği için olduğundan da kötü yansıtılıyor.

"Yerlilerin yarısını yolla gitsin yea" diyenlere sormak istiyorum; planınız ne? Kimi oynatacaksınız?
  • long live rock n roll  (08.10.13 11:53:54 ~ 11:56:38) 
1 muslera gitmeli para kazandıran bir yatırım oldu yerine türk statüsünde biri gelmeli
2 eboue ve danny ve rierra gitmeli aşırı kırılganlar defanstan top çıkaramıyorlar
3 snijder ile amrabat da para kazandıracaksa gitmeli
4 burak kesinlikle gitmeli !
muslera alternatifi sinan bolat olabilir sağ bek ve sol bek bulup stoper yerli tercih edilmeli ...

şimdiki sistemdeki hata da bir şekilde düzelir selçuk önde basabilen bir adam sonuçta selçuğu snijderin yerine çekip hamiti melo ile çift ön libero oynatırsan 4 3 1 2 yada 4 4 1 1 ile Galatasaray yıkılmaz ...

rejkaard dönemindeki gibiyiz top bizdeyken hurra onlarda iken ye yapraa
  • Dönmezer  (08.10.13 12:08:51 ~ 12:10:47) 
Bir Beşiktaşlı olarak kesinlikle söylemek isterim ki Burak gitmeliydi. Lazio 15 milyon € verdi diyorlardı. Bence 12 milyonun üzerindeki her teklif yeterliydi fazlasıyla.

Bu aralar kötü oynuyor. Taraftarın sahip çıkması lazım. Gitmeliydi derken kötü formundan bağımsız olarak söylüyorum. Pişman olabilir bence Galatasaray Burak'ı satmadığı için.

Bruma'yı 2-3 sene sonra 20'ye okutursunuz, çok iyi transfer oldu o. Umarım Türkiye'ye gelecek yıldız adayı gençlerin de yolunu açar o biraz riskli transfer. Yani daha fazla genç görmek istiyoruz türkiye'de.
  • aguilas negras  (08.10.13 12:16:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.