[]

Acil Tüketici Hakları Yardımı

Servisten sağlam raporuyla dönen ürün aynı sorunu tekrar gösterdi. Özellikle test etmeme rağmen çalışmasının hiçbir normal tarafı yok. Bu durumda birebir değişim hakkına sahip miyim?




 
evet.


  • kediebesi  (07.04.09 23:15:10) 
cevabı kişiye ve alınan yere göre değişir.bazı yerler yırtınsan da değiştirmiyolar.ama bu kişinin kararlılığına da bağlı.hakkını arıycak insan şiddetini göstermek gerekiyo bunlara.bazı ürünlerin garantisinde sorun tekrarında bedel iadesi yapıldığı yazar.böylece aldığınız ürün sahibi size parayı öder.çoğu mağaza bi yolunu bulup arızalı ürünü defalarca tamire gönderme eğilimindedir.memnın kalmadığınızı ve yasal hakkınız olan iade talebine bir bahane uydurup reddederler.
3 sene evvel kodak marka makinem arızalanmıştı defalarca servise gitti.aynı hata tekrar etti.hatta tamir edilmeden geri gönderildi.telefonda müşteri hizmetlerine verdiğim büyük ayar neticesinde ürünün bir üst modelini postaladılar.

pies:ürün neydi
  • zombikanı  (07.04.09 23:24:38) 
bir kampanyadan yararlanarak 2 adet mp3 çalar aldık. bir tanesinin sarj sorununu hemen farkettik. normalde 9 saat gitmesi gereken sarj çok kısa sürede bitiyordu. ayrıca sarj göstergesinin uyarı süresi ve bitme süresi gibi her şeye dikkat ettik. Servise gitti. "Test edildi sorun yok" diye bir notla geri geldi. merak etmeyin gayet ısrarlı bir şekilde tartıştık telefonda bu gayet iş bilmez arkadaşlarla. en sonunda tekrar deneyin hala sorun varsa yardımcı olmaya çalışırız gibi şeyler söylediler de....

3 hafta boşu boşuna bekledik. bir 3 hafta daha beklemek haksızlık ve terbiyesizlik olur. demekk 4 saat dayanmasını bunlar çalışıyor olarak nitelendirdiklerine göre ürünün özelliklerini dahi bilmiyorlar. bunun sıkıntısını biz çekiyoruz. ayrıca 2 adet aynı üründen olduğunu tekar belrteyim. karşılaştırma imkanımız oldu.
  • yellow brick road  (07.04.09 23:42:24) 
bir ürün aynı arıza sebebiyle 3, farklı arıza sebebiyle 5 kere servise gittiyse değişim yapılması gerekir diye biliyorum ben.


  • hevipeyra  (08.04.09 00:20:30) 
hevipeyra'ya ek olarak, serviste uzun süre kalacaksa size yedek cihaz temin ederler + serviste aylarca kalırsa da yeni cihazla değiştirilir.


  • aithra  (08.04.09 10:38:45 ~ 14:26:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.