[]

poster yapıştırmak

duvara poster yapıştırmak istiyorum ancak bant ile değil.acaba başka hangi yöntemler kullanılır bu iş için? zamanı gelince çıkartılabilitesi olursa iyi olur.




 
kırtasiyelerde blue tag olarak satılan mavi macunumsu şey. düzeltme: tack miş.


  • kediebesi  (07.04.09 22:57:06 ~ 08.04.09 00:47:55) 
dis macunu kullanabilirsin


  • murat mc  (07.04.09 23:04:39) 
uhu patafix var, 80 tanesi 4 lira geçen gün aldım. kırtasiyeci adını da bilir ya da "poster hamuru" dersen de bilebilir. hem postere, hem de duvara zarar vermez. çıkartıp çıkartıp yapıştırabilirsin.


  • thor odinsson  (07.04.09 23:10:07) 
bir de pritt multi tack var. (bkz: pritt multi tack ) fiyatını bilmiyorum ama max 4 lira filandır.


  • endiku  (08.04.09 00:36:13) 
bu hamur yapıştırıcılar için bir noktayı belirtmeyi borç bilirim:

her yapıştırıcı madde gibi sıcakta yavşıyorlar. ola ki duvara yapıştırdığında yeri beğenmez/çıkartmak istersen bir ucundan diğer ucuna parmağınla yuvarlayarak çıkar. şekline şemaline bakma, bu hamurcuklar durdukça pek bir kuvvetli yapışıyor.

not: kesinlikle başka yapıştırıcı önermiyorum. ayrıca yerdeki fazlalık kabloları duvara/süpürgeliğe, sabit telefonu masaya (bendeki çok hafif, ahizeyi kaldırınca uçuyor kaçıyor sağa sola) tutturabiliyorsun.
  • tarantinoesque  (08.04.09 03:32:45) 
(bkz: tesa strips). bir kiloya kadar rahatlıkla taşıyor bir tanesi. iki tanesi ortalama bir tabloyu taşır. sıkılınca ucundan lastik gibi çekilince uzayıp sökülüyorlar.


  • trocero  (08.04.09 17:03:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.