[]

bir insan neden chat arkadaşı arama gereği duyar?

duyuruda paso açılan, connected.me, tinychat'li vs..duyurularını kastediyorum. hani hiç bir arkadaşın olmasa bile kalkıp ikide bir duyurudan arkadaş dilenmek nasıl bir kafanın ürünü anlamıyorum. hayır bir de periyodik olarak neredeyse her akşam aynı kişiler açıyor.




 
hatun düşürmeye çalışıyor olabilirler. ya da aynı kişilerle aynı muhabbetlerden sıkılmışlardır. ya da geyik yapacak adam arıyorlardır. ya da yalnızlardır. vardır bir sebepleri elbet.


  • lemmiwinks  (07.10.13 23:32:31) 
+1453 ile katılıyorum

ilgi istiyorlar tahminimce
  • GibsonRules  (07.10.13 23:32:49) 
çok haklısın lan. hatta compumester uçursun bunları kampanyası?


  • MouseP  (07.10.13 23:32:49 ~ 23:34:01) 
  • ron dennis  (07.10.13 23:34:40) 
Sizler! Sizler nasıl vicdansız insanlarmışşınız! Kimisi zavallı der,kimisi işşiz,kimisi yanlız der,kimisi aptal.. Hangi kafanın ürünü? Yıllardır kimsenin bir kere öpmedigi kafanın ürünü! Bir güzel söz söylemedigi,söylenirse inanan kafanın ürünü! Ben size şunu söyleyeyim. Asıl sizden adam olmaz.! Solem'e de sesleniyorum buradan,eger bu yazdıklarımda dedigin gibi şeyler varsa, adam ol da çık karşıma! Çünkü haklıyım! İyi bir işim,güzel bir kazancım var. Ama o kadar yanlızım ki,her gün intiharı düşünüyorum. Siz birine sarılıp uyuayamamanın ne demek oldugunu biliyor musunuz? Bazılarımız biliyor,onlar müstesna!


  • kokhucre  (08.10.13 00:07:25) 
Öyle demeyin lan. Benim de konuşacak birine ihtiytacım oldu şimdi. Gideyim de duyuruya iki yorum yapayım dedim, burdayım.

Demek ki connected.me verenlerin de konuşası geliyor.
  • otonom  (08.10.13 00:18:26) 
abazalık ayrı yalnızlık ayrı. sen sanıyor musun ki hepimizin sevgilisi yada fuckbuddy'si var? bizim de derdimiz, yalnızlığımız var. ama senin gibi 35 tane nick alıp duyurunun anasını bellemiyoruz sevgili yapma volkan veya hayalet sevgilimmi... yada solin yada agobilmemne yada skydreams yada kokhucre her neysen.


  • dokunmakalbime  (08.10.13 00:20:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.