[]

Hindistan soruları

1. büyük şehirler çok mu kokuyor gerçekten de? küçük şehirler daha mı iyi?

2. bütün nehirler pis mi? (ya da genel olarak)

3. trafik her yerde kötü mü? (ya da genel olarak)

4. hindistan'daki mimarı genel olarak ne? gecekondular dışında.

5. hindistan'ın en yaşanılır şehri ve şehirleri hangisi? sizin gördüğünüz ve beğendiğiniz yerleri var mı?

6. hindistan'da en az bilinen yerler nereler? pek keşfedilmemiş güzellikleri var mı?

7. başka ekleyebilirsiniz bildiklerinizi bu soru minvalinde

edit: kimse bilmiyor mu hindistan'ı yav...

 
6. En az bilinen yeri bizim köy var, bir dağ başında dharamsala'ya katırlarla 6 saat sürüyor gitmesi. tahmin ve takdir edersin ki köyün, cevizliğinin ve gül bahçelerinin keşfedilmemiş çok güzellikleri var. civarda dalai lama'nın bağ evi olduğu için güvenlik açısından çok fazla ayrıntı veremiyorum.


  • mea maxima culpa  (07.10.13 21:22:25 ~ 21:22:45) 
toplu cevap veriyorum hindistan pislikten geçilmiyor. aşılarını ola öyle git.


  • eranicus  (07.10.13 23:28:20) 
1- uçak kapısı açıldığında kesif bir koku vardır sizi karşılayan ve küçük buyuk tüm sehirler kokuyor evet. sebebi birazda nem, özellikle bu aylarda ( Eylül Ocak arası ) nem çok yüksek.
2- sadece bir nehir gördüm kozhidoki'de, otel nehrin yanindaydi ve dibini hiç görmedik, tekne turunda bile, öyle çamur.
3- bangalore, kalikut, haydarabad için konuşabilirim, trafik sıkışık evet, kural yok, tuktuk dedikleri araçlar ( taksi) yüzünden birazda.
4-mimari? :)
5-bangalore nispeten temiz ve yabancıların çok olduğu, zengin (?) bir şehir, bangalore olabilir mecbursanız.
6- kozhidoki - calicut , köy gibi bir şehir, hep bişey festivali var.
7- gitmeyi düşünüyorsanız bilgi verebilirim, uzun zaman iş için bulundum, en son bizim 3 liramız 100 rupi civarı idi ve Türkiye'de 100 lira gibi duşunun. gece 10'dan sonra ( hard rock 11'e kadar) heryer kapalı, festival günleri alkol satılmıyor, normalde de zaten alkol bildigin alkol değil :) sokakta barakalarda yerli yapım birşeyler satıyorlar genelde biz ölmedik :)
insanlar kaba, kadınsaniz çok zor olacak bastan belirteyim.
  • The Pleasure of Pain  (08.10.13 00:50:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.