[]

Nasıl esrar kullanan birisini ailesine karşı ıspatlarım???

Arkadaşlar esrar kullandığına emin olduğum bir yakınım var. Bu durumu ailesine anlattığımda öyle birşey olmadığnı belirten cümlelerle karşılaştım. Sanki ben ona suç atmak istiyormuşum gibi davrandılar. Şimdi sormak istediğim şey, bu kişinin esrar içtiğini nasıl kanıtlayabilirim. Hastaneye hayatta gitmez test yaptırmak için. Şimdilik aklıma gelen yol tanıdık bir trafik polisi bulup ona test yaptırmak.(Haberlerde izlemiştim Ankarada alkol gibi uyuşturucu testi yapıldığını.) Buna benzer yöntemler aramaktayım.




 
Saç kılından test yaptırabilirsiniz.

Ekleme: Uyuşturucu testi diye google a yazınca milyon tane işe yarar şey çıkıyormuş. Bir yakınım söylemişti.
  • armagan  (07.10.13 21:05:22 ~ 21:06:40) 
su içtiği bardaktan tükürük tahlili olabilir mesela. ya da sakız falan öyle şeylerden?


  • mor.inek  (07.10.13 21:08:20) 
aileside biliyor olabilir mi? Neden sana güvenmediler?


  • mrthany  (07.10.13 21:09:50) 
Alkol benzeri uyuşturucu testleri henüz deneme aşamasında, öyle her trafik polisine rica edebileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca kişiden habersiz örnek alıp test yaptırmak falan da suç olabilir, olmasa da yapmamalısınız diye eklemek zorunda hissediyorum.


  • whoosie  (07.10.13 21:12:02) 
Bildiğim kadarıyla kişinin rızası olması lazım testin yapılabilmesi için o yüzden saç kılı vs şimdilik zor iş. Ailesinin bilmediğine eminim çünkü eğer biliyor olsalardı kesinlikle evlatlıkdan red ederlerdi. Bu google da ki uyuşturucu testleri acaba ne kadar güvenilirdirler?


  • mayday  (07.10.13 21:15:06) 
sac kilindan test yaptirabilirsin de sacin onun oldugunu nasil kanitlayacaksin? sen aileyi once test icin ikna etmelisin. yoksa olmaz o is. kaldi ki seni de ilgilendirmez. izinsiz yapman buyuk suc.


  • bohr atom modeli  (07.10.13 21:26:24) 
Ailesi ancak ıspat olursa bişeyler yapar. O yüzden ispat etmem şart.


  • mayday  (07.10.13 21:34:09) 
insanların hayatına karışma hakkını nereden buluyorsun?


  • okumakistiyorumburadakileri  (07.10.13 21:36:02) 
okumakistiyorumburadakileri , Uyuşturucu kullandığını bildiğim birisinin hayatını kurtarma isteğimden buluyorum. Sen bu kadar sert çıkma hakkını nerden buluyorsun?


  • mayday  (07.10.13 21:42:31) 
esrar içiyor diye ailesinin reddetmesine sebep olmayı istemek ne kadar korkunç bir şey farkında mısın? kendisine bir garezin var belli ki, bu şekilde kullanma. eroin gibi bağımlılık yapan ve öldürücü birşey olsa eyvallah diyeceğim de, dünyada artık tedavi amaçlı kullanılan bir şeyden bahsediyoruz. bırak içsin sana ne?


  • r_u_h  (07.10.13 21:54:47) 
Şu dünyada tedavi amaçlı kullanıyor kandırmasından bir kurtulsak çok iyi olacak. Bunu savunanlar esrarın sigara gibi değil başka uyuşturuculara geçiş aracı olduğundan da bahsetseler iyi olacak.


  • mayday  (07.10.13 22:01:11) 
sen ve senin gibiler esrardan daha zararlısınız.


  • zozjotejmnk  (07.10.13 22:05:02) 
edy, sevdiğim ve değer verdiğim kişinin gözümün önünde eridiğini görüyorum. elim kolum bağlı duramıyorum.

zozjotejmnk, sen iç sana karışan yok.
  • mayday  (07.10.13 22:07:10 ~ 22:07:46) 
dünyada olup bitenlerden habersizsin. eski ürk filmlerinden gördğün, anne-babandan duyduğun hikayelere inanıyorsun. kaldı ki söylediğin gibi olsun; değer verdiğini iddia ettiğin kişi uyuşturucudan eriyor olsun, yine de böyle bir şey yapmaya hakkın yok. o kişinin ailesiyle arasındakileri bilemezsin, yapacaklarının sonuçları senin tahmin ettiğin gibi olmaz.


  • okumakistiyorumburadakileri  (07.10.13 22:39:14) 
ispatlayamazsin. onun izni olmadan hicbisey yapamazsin. 18 yasindan buyukse sana dava bile acabilir. ayrica o bahsettigin polis yakininin o testi yapmasi icin onu yakalamasi ve suphelenmesi gerekiyo. ve bildigim kadariyla arabayi surmesi gerekiyo. yani pek ugrasma insanlarin hayatlarina karismayi, takil sen kendince


  • yilki ati  (07.10.13 22:41:23) 
esrar gibi bir maddeyle hayati kayiyorsa bir sekilde biraktirsanizsaniz bile -ki ispatlaninca o adam/kadin ailesi tarafindan reddedilince birakmayacak daha fazla kullanacak sizden ve ailesinden nefret edecek- o bir sekilde hayatini kaydirir zaten alkol olsun baska seyler olsun.. esrar oyle hayat kaydiran bir sey degil. hayatini kaydirmak isteyen adam esrarla da yapar alkolle de yapar feslegenle de yapar. yeter ki hayatini kaydirmak istesin
oznel kaynaklardan bir okuyun esrarin ne yaptigini ne yapmadigini.. yok cok zararliymis yok cok yararliymis yok tedavi icin kullaniliyormus yok daha ust seviye uyusturuculara yonlendirirmis.. bunlari bir sifirlayin kafada, google da dogru duzgun bir arastirma yapin objektif yaklasin.

  • babamasoliimbananickaldirsin  (07.10.13 23:25:44) 
ispat edemezsin .. hırsın umarım kendi basını yakar.. ne pis biriymissin birader sen .. tam meseyle dovmelik ..


  • kennym  (08.10.13 00:08:16) 
yanlış işler peşindesin kardiş


  • bigl0rd  (31.10.13 23:03:27) 
asiri dos esrardan olen ilk insan olarak tarihe gecmistir o vakit. olm malmisiniz bunun asiri dozu sadece uyuturlan hepsi o ..

arkadasi kimyasal seyler kullaniyodur muhtemelen yada trolluyosunuz ortaligi ..
  • kennym  (01.11.13 00:50:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.