[]

bayramda tek kişilik sakin bir tatil için uygun otel pansiyon

Resmen başlıkta her şeyi yazdım buraya yazacak bir şey kalmadı eheh.

Bayram tatilinde izmir civarında sakin bir tatil için uygun yer arıyorum. eski foça uygun gibi geldi bana. tek olacağım için iki üç gün falan kalacağım. Amacım kafa dinlemek, sahilde yürümek, akşamları da çok gürültülü olmayan yerlerde içmek işte. bu nedenle kalacağım yer de temiz olsa kafi. var mıdır böyle yerler tavsiye edebileceğiniz? bir de ücretleri ne kadardır aşağı yukarı?


 
Foça çok sessiz olur. sahilde yürünecek alan da fazla uzun değil , sıkılırsın bence Kuşadası daha iyi olabilir 2-3 gün kalacaksan . hem izmir e yakın hem de yürüyerek gezinebileceğin yerler daha çok


  • devilone  (07.10.13 17:57:51) 
eski foça candır , cok severım kafa dinlemek icin birebir. ayrıca ınsanlar vıllalarını fılan kıraya verebılıyor gunubırlık .. pansıyon fılan da vardı gırısınde ..


  • kennym  (07.10.13 18:21:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.