[]

Ehliyet alma prosedürü

Romalılar merhaba,

Ben en son direksiyon sınavını geçtim ve kurstan sertifikam çıktı. Şimdi bir form doldurup harçları ödeyip evraklarımı tamamlayıp emniyetten randevu alırsam gittiğim gün ehliyetimi alıyor muyum yoksa daha bekleyecek miyim?

Bana ehliyet bayrama kadar lazım, kurstan bir hoca harç ücretlerin dışında 200 lira daha verirsen cumaya kadar çıkartırım sana diyor ama ehliyet alma prosedürünü bilmediğim için bir bilene danışayım dedim adama o kadar para bayılmadan evvel. Bir yardımcı olaiblirseniz sevinirim.

 
Emniyete bugün gidersen hafta sonuna çıkmış olur. Randevu olayı nasıl işliyor bilmiyorum. Yoğunluğa göre öğleden sonra veya birkaç güne çıkıyor bildiğim kadarıyla. 200 liraya yazık.


  • onexey  (07.10.13 11:14:52) 
Bence de hocaya 200 tl falan verme,emniyetten randevu al(internetten)(bu arada kursun hangi ilçeye bağlı ise ordan alman gerekiyor ehliyetini)evraklarını ver sonra 1 hafta sonra ehliyetin hazır olacak.


  • akanocturne  (07.10.13 11:23:51) 
bayram sırasında hazırlanıyor mu ehliyetim? Örneğin ben bu çarşamba gittim diyelim, haftaya çarşamba çıkacak. Ben bayramın ortasında gidip alabilir miyim ehliyetimi?


  • alihoca  (07.10.13 11:48:07) 
Muhtemelen alamazsın. Onu emniyete sormak en güzeli. Normal şartlar altında ehliyetinin hazırlanması 1 dakika civarında sürüyor. Emniyet personelinin nazlanması biraz işin uzaması.


  • onexey  (07.10.13 12:18:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.