[]

yılmaz özdile ne oldu

www.youtube.com Ne düşünüyprsnz ?




 
adamı pek sevmem ama şu tutumunu takdir ettim.

görüşün ne olursa olsun esad'ı savunmak...inanılır bir şey değil. maalesef sadece muhalefet olmak için insanlar elin diktatörüne sarılıyorlar. anlam veremiyorum.

esad yahu...
  • kuja  (06.10.13 20:31:01) 
ozdil kose yazilarinda hukumeti ve gidisati sert bir dille elestiriyor. olabilir saygi cercevesinde elestirebilir ve keyifle okunur. okuyoruz.

sen/ben annemimizi babamizi kardesimizi elestiriyoruz, ama ailenin disinda birisi sert bir sekilde ve kustahca ailemizden birini elestirir laf soylerse, hop aloo bir dakka dur deriz. bu da onun gbi bir sey.

netice: olumsuz bir sey dusunmuyorum.
  • exlibris  (06.10.13 20:34:34) 
burada mesele türkiye-suriye meselesi ya da rte-akp meselesi değil.

adamın burada savunduğu şey recep tayyip erdoğan'ın şahsı da değil.
türkiye cumhuriyeti başbakanlık makamı.

yani "benim başbakanım bana kötü olabilir de, bu sana ona küfretme hakkını vermez, sonuçta karşında türkiye cumhuriyetinin başbakanı var" diyor.

"şimdi bu olayların içinden bakınca sürekli yorum yapıyoruz da, bizim bu adamlarla hiç işimizin olmaması lazımdı, buralara nasıl düştük?" diyor.

şimdi esad'a bunları demesi yarın suriye'yle savaşa girelim anlamına gelmiyor.
"tamam, bu konu böyle de, bir de bu var" diyor.

e doğru da diyor.
ama genel olarak biraz öküzce bir konuşma tarzı var.
  • blatta hiberna  (06.10.13 20:34:59) 
iğrenç elitist burjuva işte. mide bulandırıcı sadece.
mesele esad'a bişey demesi falan da değil, samimiyetsizliği, yüzsüzlüğü.

şöyle tabirler kullanıyor: "hiçbir ortadoğu hacivatı"
"ortadoğu numaraları"
"bu hacivatlar"
"yüzü batıya dönük gençlerimiz"

batı dediği de, mehmet akif'in "medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar" dediği iğrenç sömürgeler ve katliamlar imparatorluğu.

terör örgütlerini beslediğinden ve ahlaksız bir katil oldğundan bahsediyor; ama ne hikmetse o sıfatlara zaten nail olmuş takunyalı efendiye (besleninlen terör örgütü el kaide, ahlaksız katillik için de örnek çok; kaldı ki "terör örgütü" egemenlerin çıkarlarına göre yapılmış bir tanımlama ve yaftadır sadece) aynı sözleri söyleyemiyor; neden? rakı kavun balık üçlüsü yazarak dünyanın parasının kazandığı köşesini kaybetmekten mi korkuyor? yoksa hapse girmekten mi?
bir de şu var; kemalistim diyor, dersim katliamı ne? "teröristleri temizlemek" mi?

makamlara tapan insanlar böyledir.
  • dafaiss  (06.10.13 20:49:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.