[]

bakıcı kontrolü

merhaba hanımlar beyler, henüz bir yaşını dolduramamış olan oğlumun bir bakıcısı var, bakıcımız iyi ve sağlam denebilecek bir referansı da var fakat insan yine de kuşkulanıyor, meraklanıyor. bizim evde olmadığımız zamanlarda nasıl vakit geçiriyorlar öğrenmek istiyoruz. ama nasıl ? bu konuda çok kıymetli fikirlerinizi paylaşır mısınız?




 
ip camera.


  • yatagants  (05.10.13 23:47:47) 
kamera olayına gireceksiniz ya da evde olmamanız gereken bir anda ansızın eve gireceksiniz. (kendi anahtarınızla açacaksınız kapıyı vs)
veya babaanne, anneanne, teyze meyze artık akrabadan kim varsa bir iki gün birlikte takılacak bakıcıyla.

  • nax  (05.10.13 23:49:17) 
gizli kamera hatta gün boyu evinin içini başka bir bilgisayardan izleyebileceğiniz sistemler var.. biraz meşaketli ama yapılabilir. lakin ben yine de tanıdığınız iyi birine çocuğunuzu emanet etmeniz taraftarıyım. ne kadar iyi de olsa referansları, bakıcılara sıcak bakmıyorum.

teknik bilgiler çok detaylı olduğu için güvenlik sistemlerinde çalışan birinden faydalanmanızda yarar var.

edit: aile bireylerinin 2-3 gün bakıcıyla kalması çözüm değil! aile bireylerinin yanında bakıcı elbet rahat olamayacak.
  • mecazi dem  (05.10.13 23:51:27 ~ 23:53:25) 
ip camera olayı güzelmiş tşk.


  • ihb  (06.10.13 00:41:38) 
Kamera kullanıyorsanız yasal olarak bakıcıya bunu bildirmekle yükümlüsünüz. Evet amacına aykırı ancak kanun bu şekilde.


  • cakabo  (06.10.13 00:53:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.