[]

kulaklik tavsiyesi

arkadaslar kulakligimin iflas etmesi sonucu yeni kulaklik arayisina girdim. iki gundur tum duyurulari okudum, forumlarda basliklara goz gezdirdim, youtube incelemelerini izledim fakat nihai bir sonuca varamadim. tabi ki bunda kararsizligimin da etkisi buyuk. burclara inaniyorsaniz terazi burcuyum demem yeterli galiba.

oncelikle kulak ici dusunmuyordum, sebebi ise tam konforlu olmamasiydi. kulagimdan dusuyor, takiliyor falan. uygun silikonla da tam rahat hissedemedim hicbir vakit. ben de kafa ustu modellere yoneldim ama son iki gunde teknoloji marketleri dolastim ve denedim. sony mdr zx600 ve hatta akg k450 bile rahat ettiremedi. akg cok fena baski yapiyordu. sennheiser modelleri ise dedigim gibi rahatligi tam veremedi. surekli kafamin ust kisminda bir baski hissettim. bir model haric. o da urbanears plattan.

yani bu: www.dr.com.tr

koss portapro da cok onerilmis ama sikintisi disari cok ses veriyor ki genelde toplu tasimada kullanacagim ve duyuruda birisi uzun sureli kullanimda rahatsizlik yapiyor demis. yine de seytan diyor ki al. tasarimi gayet hos, sesi de iyiymis ama teshirde bulamadim. zaten iki yerde satiliyor. linki de bu:
www.hepsiburada.com

macera aramayip kulak icine yonelip sennheiser cx 200 street ii mi alsam?
bir yanim da diyor ki creative ep630 al 30 liraya. f/p urunuymus.

ozet gecersem 100 lira civari -cok para vermek istemiyorum cunku bu isin sonu cidden yok- kulak ici ya da kulak ustu tavsiye verir misiniz?

 
bütçe olsa direkt beats mixr al derdim. ben hayatımda böyle kaliteli bir kulaklık görmedim.

macera arama; sennheiser cx 200 street ii.
  • papillon7  (05.10.13 21:33:24) 
beats pazarlama urunu gibi geliyor bana. test etme sansim oldu, bassi koklemisler gibi geldi. diger markalarin 700 liralik urunleri cok daha fazla basarili geldi bana. tabi ki profesyonel degilim ama beats bana cok uzak.


  • lorenzen  (05.10.13 21:40:00) 
paraya kıyarım diyorsan buradan al
www.earphonesolutions.com

fedex ile 3. günde kapına geliyor ;)
  • copy paste  (05.10.13 22:11:15) 
kulakiçi alacaksanız ve bulabilirseniz sony mh650/mh650c tavsiye ederim.
sahibinden de ve donanımhaberde satılıyordu bir ara.
ebayde de var tabii.
güzel kulaklıktır. 20-30tl arası idi fiyatı da artmadıysa.

Ekleme:
bunlar da incelemeleri:
forum.donanimhaber.com
www.techno-fi.net

ayrıca ep630 da iyidir. ama bu yukarıda bahsettiğim kulaklık ep630dan bir tık daha iyidir.
  • neyleyim  (05.10.13 22:22:22 ~ 22:27:00) 
@khiron audia technica'dan bunu inceledim: www.hepsiburada.com
fena degildi acikcasi ama yine de bir baski yapiyor. rahatlik konusunda urbanears gibisine denk gelmedim. belki o da uzun sureli kullanimda rahatsizlik veriyordu.

@copy paste oradan hangisini alayim?

@neyleyim inceleyecegim.
  • lorenzen  (05.10.13 22:36:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.