[]

FRP Kart veya Board Game

Selamlar,

Ankara'dayım. Ama online ama direkt dükkanından gidip alabileceğim, şöyle kartlı martlı üç beş kişiyken vakit geçirtecek bir FRP kart yahut board oyunu var mı ? Scrabble cart curt değil WOW, LOTR benzeri şeylerden bahsediyorum.

Teşekkürler.

 
gerekliseyler vardı eskiden ama sitelerine baktım şimdi kapanmış (site)
fb profili falan vardır belki bak istersen

  • arakhna  (05.10.13 17:26:59) 
Ben de baktım oraya da işte site kapanmış. Dükkan zaten İstanbul'da. :/


  • lefteyenine  (05.10.13 17:42:49) 
ankaradayım ve D&D masaüstü setim var. artık oynamıyorum. ilgiliysen fotoğraflarını çekip göndereyim?


  • sansli pipi  (05.10.13 18:23:20) 
Yani ben de bu konuda "sıfır"ım. Aldığımda bana ait değil, bir yere götürdüğümde birileriyle oynayabileceğim bir şey olsun istiyorum.


  • lefteyenine  (05.10.13 18:28:39) 
Bende olanlar

1) zar seti
2) yaratık kitabı
3) dm el kitabı
4) mini harita
5) oyun kitabı
6) karakter kağıtları
7) karakterlerin masaüstü ikonları (sert karton)
8) yaratıkların (kutudan çıkan) 3-5 farklı ikonu (sert karton)

yaratık kitabı ingfilizce ama gayet anlaşılır. resimleriyle gösterilmiş.
oyun kitabı tamamen türkçe ve başlangıç için her şeyi sıfırdan anlatıyor.
ilgilenirsen özel mesajdan ulaş dostum.
  • sansli pipi  (05.10.13 18:33:52) 
İngilizce sorun değil. Sorun multiplayer oynanabilecek ve eğlenceli, sürprizli bir şey olabilmesi ve bahsettiğin listenin ne anlam ifade edebileceği hakkında bir fikrim yok.


  • lefteyenine  (05.10.13 18:47:53) 
FRP nedir biliyorsun ama yaratık kitabı nedir bilmiyor musun? Zaten FRP çoklu oynanan bir oyun türü. Neyse sanırım aradığın bu değil. Kolay gelsin.


  • sansli pipi  (05.10.13 18:50:35) 
Oversoul aradığın mekan. Bi uğra derim hobi olaylarına meraklısan girince aklını kaybedebilme ihtimalin var.

www.oversoul.com.tr
  • Haldamir  (05.10.13 19:03:13) 
@sansli pipi, FRP, fantasy role playing demek ve dungeon master şeklinde yaza çize oynadığınız oyunlar da android netrunner veya wow board game de aynı klasmana girer. ilginiz için teşekkür ediyorum.

@Haldamir, evet öyle gibi. Biraz önce aradım, yarın da açıklarmış, gidip bakacağım ne var ne yok.
  • lefteyenine  (05.10.13 19:14:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.