Giriş
(1)

üniversiteye hala boçluyken çıkış belgesi vs alabilir miyim ??? acil

haydi bir kulum
arkadaşlar şimdi ben bu sene üniversiteden mezun oldum ama hala okula ödenmemiş taksitlerim var. 21 inde işe başlıyorum ve benden öğrenim belgesi istediler. borçluyken diploma alınamadığını biliyorum ama işe girerken diploma yerine geçerli olabilecek bir belge alabilir miyim onu merak ediyorum.özell
arkadaşlar şimdi ben bu sene üniversiteden mezun oldum ama hala okula ödenmemiş taksitlerim var. 21 inde işe başlıyorum ve benden öğrenim belgesi istediler. borçluyken diploma alınamadığını biliyorum ama işe girerken diploma yerine geçerli olabilecek bir belge alabilir miyim onu merak ediyorum.özellikle diploma belirtmemişler. öğrenim belgesi demişler. diploma yerine geçerli hangi belgeyi almam gerek? bir de okuldan bu belgeyi alabilir miyim borçlu olmama rağmen?
0
haydi bir kulum
(05.10.13)
ders ortalamalarını falan gösteren bir belge geçerli olabilir. yani ik'yı mezun olduğuna ikna etmek için yeterli. borç varken, mezun oldu belgesi (diploma değil bu, diplomanın basımı geciktiğinden okullar böyle bir şey veriyordu) alabilirsen zaten işini halletmiş olursun.
0
nodrap
(05.10.13)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.