[]

kabak tadı veren oda arkadaşı?

evet dostlar anadolunun bağrına bir üniversitede okumakta ve halihazırda bir kyk yurdunda kalmaktayız.

odamız 8 kişilik. ben dahil 3 birinci sınıf, 5 dördûncû sınıf ögrenci kalmakta. odada istanbuldan gelmekte olan benimle aynı fakültede fakat ayrı sınıfta olan birinci sınıf bir çocuk var. derdimiz bununla.

eleman ilk günlerde düzgün gibi gözüksede şimdilerde çok bozdu ve ben araya mesafe koysamda devamlı yüz yüze bakıyoruz.

çocuk benden yaşça büyük olduğunu öğrenince abi tribine girmeye başladı. ben a desem mutlaka b diyor. çok konuşuyor ve boş konuşuyor devamlı. yok kız düşûrdum yok şu işte uzmanım gibi sallıyorda sallıyor. hele birde ağzı bozukki sormayın. devamlı küfür ediyor.

sektörde rakip olduğumuzdan, tip olarak benim daha iyi olmamdan, genel kültur hal tavır vs. işte benden bariz geri planda kaldığından bir çekemezliği açıkça söz konusu.
oyun oynasak direkt ezeli düşmanı ben oluyorum. bir hatam olsa mala bak, salak bu çocuk, sikiyoruz şunu gibi laflar ediyor.

ne yapsam ben bunu?

 
sallama


  • tsubasa  (05.10.13 02:03:38) 
olum senin benle derdin ne, ne ayaksın sen diye çıkış herkesin içinde, sert konuş.


  • sansli pipi  (05.10.13 02:03:56) 
dövebileceğini düşünüyorsan sert çık. yok dayak yerim ben bundan diyorsan daha zekice hareket edip diğer oda arkadaşların arasında onu yalnız bıraktırman gerekecek.


  • tescillimarka  (05.10.13 02:14:24) 
abi hakaret ya da küçümseme olarak algılama sakın, ama bana göre çözümü burada yazarak arıyorsan sorununu çözebilecek birisi değilsindir. buradan çıkacak çözümler sana uymayacak yani. ben şimdi sana cevap versem kendime göre düşünerek vereceğim, belki geri tepecek. bir şey söyleme sadece suratına uzun uzun bak derdim mesela, bana denk gelse büyük ihtimal yapacağım buydu, ama adam belki onunla da taşak geçecek. sert mizaçlı biri değilsen komik duruma düşersin bu sefer. vur ağzına desem keza. bu sefer dayak bile yiyebilirsin. sen nasıl birisin o nasıl biri bilmiyoruz neticede. o yüzden burada ne desek boş. çözümü sen bulacaksın.


  • bonesaw  (05.10.13 02:17:42) 
zihinsel olarak tam bir öküzse fakat fiziksel olarak rüzgarıyla seni devirecek sekilde bir üstünlüğü yoksa sansli pipi'nin argümanlarıyla dayılan hafiften.


  • waboose  (05.10.13 02:21:04) 
bak ben bu yurttaki orospu çocukları yüzünden okulu bırakmış adamım. aynı anlattığın tipteki gerizekalı bir elemanla aynı odada kalıyorduk. delirtti beni, kafamı sikti resmen. ne bıraktı adam gibi uyuyalım, ne bıraktı adam gibi takılalım.

benim yaptığım hataları yapıp eğitim hayatını sikme. ağzımı bozuyorum bu arada, aklıma geldi o günler, kusura bakma.

sert ol, sert davran. içine atma. birşey dediği zaman "he öyledir" gibisinden davranmak veya beden dilinle kabul etmek yerine sert çıkış. ve asabi ol. seni kendisinden daha ezik biri olarak gördükçe dahada üste çıkacaktır emin ol.

sert ol, asabi ol, kararlı ol.
  • karisik hisli adam  (05.10.13 02:21:14) 
Belki inanmayacaksın ama bence iyilik yapmak işe yarayabilir.

Elma alırsın iki tane, birini buna verirsin. Al valla al cidden ya içimden geldi, diyerek. Elma olmasa da faydalı bir şey olsun, cips kola olmasın. Öyle olunca "lan adam beni düşünmüş resmen abilik etmiş" diyecek içinden. Cips olsa "aklına esmiş almış" diyebilir. Üstelik senin bu iyiliğine karşılık sana karşı kötü düşünmek ona ağır gelecek vicdan azabı çekecek. Cidden bak. Kavga etmeden önce bu yolu dene.

Edit: hatta elmayı ortadan kes, her iki yarısının çekirdeklerini bıçakla oy. Bir yarısını ona ver. Daha romantik, daha çok psikolojik baskı.
  • kanepeee  (05.10.13 02:32:39 ~ 02:34:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.