[]

Ankarada güzel bir kahvaltı yapılacak mekan

Selam dostlar,
Ankarada güzel bir kahvaltı yapacağım mekan aramaktayım. Bi arkadaşımla beraber gideceğim. Ankarayı pek bilmediğim için kızılay'dan nasıl gideceğimi anlatırsanız ve ne kadar süreceğini de eklerseniz sevinirim(ulaşımın). Benim bulduğum mekan turta home cafe ama nasıl gideceğimi bilmiyorum..



 
@bigman buralar saat kaçta açılıyor biliyor musun? Birde nasıl giderim o önemli :)


  • yapma be  (05.10.13 01:58:54) 
Kızılay Güvenparkın tam karşısında Park Bulvar var. Açık büfe kahvaltısı gayet güzel. Sabah 8de başlıyor 12.30 da bitiyor sanırım.


  • purusha  (05.10.13 03:01:09) 
ben duyuruyu silince havada kalmis..

pazar gunu gidilecekse: cukurambar liva
haftasonu gidilecekse: arjantin caddesi cafemiz.
diger gunler: yıldız da kahvaltici kadri usta

- cukurambara otobus ve dolmus nasil ulasiliyor tam emin degilim ama kızılay merkezden taksinin 20-25 tl filan yazması lazım. eskisehir yolunda armada yi gecince koprunun altindan sola donuluyor ileride solda.

- arjantin caddesine otobus girmiyor fakat gaziosmanpaşa otobuslerie binilip, filistin caddesinde inilip az asagi yurunebilir 100 metre filan..

- yıldıza ise kızılaydan dolmus kalkıyor.. eski anayasa mahkemesini gecince ışıklarda iniyorsunuz orada asagida baris manco parkı var parkın icinde mmekan..
  • bigman  (05.10.13 03:40:07) 
göksu'ya gidin, şehrin kalabalığından uzak.


  • eyyor  (05.10.13 06:01:00) 
www.firinciorhan.com.tr

guya angaraliyim, gidince aazim acik bakagaldim...
  • compadrito  (05.10.13 06:04:34) 
Okumak istediğiniz cevap bu değil biliyorum ama yine de yazacağım. Misafirperver bir ev sahibi pozlarına yatıp, arkadaşınızı eve çağırın. Bu soğukta dışarı mı çıkılır?! En azından sadece biriniz üşümüş olursunuz. :) Ben olsam öyle yapardım.

Yok üşümekte kararlıyım ve de merkezi bir yerde olsun diyorsanız, Meşrutiyet caddesi üzerinde, Erşan Otel'in bulunduğu köşenin bir üst sokağı, Hatay Sokak'ta Kocatepe kahve evi var.
  • istinyede bekle  (05.10.13 07:40:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.