[]

oynamalık oyun

iyi geceler, arkadaşlar şöyle az biraz vurdulu kırdılı oyun arayışındayım. erasmustayım, grip oldum, tek başıma yurtta kaldım şimdi canım sıkıldı. prototype 2 indirecektim sözlükten baktım yorumlara kimse beğenmemiş, darksiders diye bi oyun gördüm sonra yine sözlükte, torrentten kontrol ettim dosyanın boyutu 13 gb, indirene kadar yatar uyurum zaten.

var mı bana önereceğiniz oynaması zevkli bir oyun. strateji olmasın mümkünse çünkü kafa dağıtmak için oynayacağım.


 
brothers a tale of two sons


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (04.10.13 23:00:59) 
prototype 2'nin beğenilmeme nedeni, ilk oyunun üstüne pek bir şey koymamış olması. senaryosu da ahım şahım değil. zaman geçirmek için oynayabilirsin. mass effect serisi de iyidir.


  • kislar gecmez beresiz  (04.10.13 23:21:36) 
Darksiders oymayacaksan 2 yi oyna.
Boyut problemse pek güzel oyun seçeneğin kalmıyor.
Birde erasmusa gidip yurtta oyun oynayan adam diye başlık açarlar dikkat et. Üşenmesem ben açacaktım.
  • iorveth  (04.10.13 23:58:40) 
hastayım abi bugün çıkamadım, 2-3 tane ilaç içtim şimdi ne yapayım çıkıp? zaten çok gezmekten oldu bunlar hep :D


  • nickimin hakkini veremedim  (05.10.13 00:22:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.