[]

2 film soruyorum toplanın!

ilk filmimiz sanırım 2. dünya savaşında japonyada geçiyor(galiba). filmin başında yaşlı(galiba) bir adam boynunda bir yara izi var, yanında da genç bir kız var. mezara mı bakıyor ne, öyle bir sahne sonra geçmişe gidiyorlar(gidiyorlar dediğim anılar canlanıyor gibi..) iki cephe karşılıklı birinde japonlar diğerinde amerikalılar. filmin sonunda da uçaklar bunların üzerinden geçerken savaşın bittiğine dair ilanlar atıyorlar, japonda kaybettikleri için sanırım boynunu kesmeye yelteniyor. amerikalılar da bunu durduruyor (galiba) böyle birşeydi.

ikinci film de sanırım 2. dünya savaşında geçiyor. baba oğul asker. oğul korkak. birkaç askerle birlikte bu oğur bir operasyonamı ne gidiyorlar. bi düdük çalma muhabbeti var tam bilmiyorum. düşmanlarla karşılaşınca oğul korkuyor kaçıyor. birliğe dönüyor diyorki diğerleri öldü bende 2 düşman öldürdüm. babası gururlanıyor filan. sonra öldü sandığı askerlerden biri geliyor diyorki "kaçtın lan ibne" sonra ölüyor. gerçek ortaya çıkıyor filan. çocuğu idam edecekler babası ziyaret ediyor bunu askeri hapishane de. diyorki "yarınki mermiler kurusıkı olacak, ölü numarası yap daha sonrada kaç". ama mermiler kurusıkı değil. çocuk ölüyor baba da erkek gibi öldü diyor. aynen böyle.

soru: neydi bu filmlerin isimleri ?

 
  • ermanen  (06.04.09 21:38:57) 
2. my boy jack olsa gerek

edit: Yok ya bu değil galiba.
  • ocanal  (06.04.09 22:27:18 ~ 22:32:06) 
yok ikiside değil. ve ikiside eski film. ilk film renklimi değilmi hiç bilmiyorum ama ikinci film siyah beyaz olabilir.


  • chak 666  (06.04.09 22:38:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.