[]

benim sorunum ne ?

hemen giriyorum konuya iki örnekle.
birincisi arkadaşlar,bir gün derste beyinden bahsederken misal bir bardak suyu alıp içmenin bile aslında onlarca adımı olduğunu,beynimizin her anlamda çok çalıştığını mucizevi bir şey olduğu vs vs konularını konuştuk.
o günden sonraki günler özellikle yahu sanki beynim yoruluyo,kafam ağırlaşıyo gibi hissediyorum.beynim yoruluyomuş gibi güya.

ikincisi,yine dersin birinde aileyle yaşamaktan falan bahsettik.ailesinden ayrılanların daha ayık olduklarını konuştuk.ailenin yanında insan aileye daha fazla bağlanıyo,rahatlıktan dolayı tembelleşiyor vs vs yine.
o günden beri de kendimi uyuşuk çabuk yoruluyo gibi hissediyorum.part çalışmayı düşünmüştüm yok tamamen ondan vazgeçtim var mı ötesi ?

eee diyeceksiniz belki ama bu tür durumları çabuk içselleştirip abartıyorum,sonra da buna zorla kendimi mi inandırıyorum ne bu ?

alay etmeden ne dersiniz,normal mi ki ?

 
normal değil bence ama bunun farkına varmış olman da bir şey. bence iş bakmaya devam ederek çok daha büyük bir adım atabilirsin, seni şartlayan beynine de nanik yapıp eğlenmiş olursun hem.


  • mutevazi  (04.10.13 21:09:15) 
beyinden bahsederken beynin yorulmayan bir organ olduğundan bahsetmeyi unutmuşsunuz. beyin yorulmaz öyle. ayrıca beyin ağrımaz, acımaz. beyinde bunları algılayacak sinir yoktur. gözün yorulur, sırtın yorulur vs, sen yorulursun kısaca.

sen gevşemeye yer arıyorsun.
  • albayrak  (04.10.13 21:09:59) 
Şimdi ben sana diyorum ki böyle bişeyleri farkedip içimizi döktüğümüzde artık o farkına vadığımız sorunlardan büyük ölçüde kurtuluruz. Şimdi sen de bir şeyin farkına vardın ve bunun üstüne gittin, dile getirdin. Artık kafan ağırlaşmayacak ve uyuşukluğunun da büyüsü bozulacak. Hadi bakalım.


  • pandispanya  (04.10.13 21:11:08) 
Cok kendini dinleme

Hastamiyim, atesim var, oksurdum mu dur bakiym bogazima inmis, aha hapsurdum gibi cumleleri 1 saat arayla kurup hasta olabilirsin.

Beyin cok acayip
  • cecilia  (04.10.13 21:12:12) 
cecilia, evet aynen öyle.ama durum biraz daha farklı.öyle pinpirikli değilimdir aslında hiç.hani öksürünce bak hasta oldum falan değil.hani o konularda kendimle başa çıkabiliyorum ama bu bahsettiğim iki örnek farklı.farkı tam olarak ne bilmesem de ..

albayrak, haklısın galiba.gevşemeye yer arayıp ikinci örneği boşlamışımdır.ama birinci örnek neyin nesi ki.nasıl bi psikolojiymiş neyse bakalım
  • uzunuzunilgi  (04.10.13 21:20:48) 
çok cabuk etki altında kalıyorsun anladığım, o kadar normal bir durum değil. takma kafana her şeyi.


  • kyha  (04.10.13 21:22:45) 
geçmiş olsun Bence sorununuz yancılık.


  • orhan tv  (04.10.13 21:23:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.