[]

Mütemadi el ve ayak soğukluğu

Merhaba.
Kendimi bildim bileli ellerim ve ayaklarım buz gibi. Bakın soğuk demiyorum; buz gibi. Yazın en sıcak zamanları bile insanlara nispeten daha soğuk oluyor, o zamanlar çok da rahatsız etmiyor beni fakat diğer mevsimlerde işkence yaşatıyor. Hatta bazen o kadar soğuk oluyor ki sürekli karıncalanma hissi yaşıyorum. Ve cildim acıyor. Isıtmak için her yolu deniyorum, ellerimle bi saat kahve kupası da tutsam bıraktıgım gibi yine aynı sogukta. Kimseye dokunamıyorum da irkiliyor insanlar :)
Doktora gitcek kadar ciddi bi sorun olmadıgını düşündüğümden hep es geçiyordum fakat belki ciddi bi kan dolaşımı problemim falan vardır diye aklıma esti birden. Sizce benim problemim ne? Ve kalıcı ısınma cözümleriniz var mı?


 
Kadın mısınız? Selülit de var mı? Genel bir dolaşım sistemi yavaşlığı olabilir. Hani bir hastalık falan değil belki, ama az çalışıyordur belki.


  • trachemys scripta elegans  (04.10.13 01:32:43) 
Kansizlik yahut dolaşım bozukluğu


  • gis  (04.10.13 03:20:05) 
bende de aynı problem var ve hep kansızlık olduğunu söylediler. ha bir şey yaptım mı? hayır yapmadım.. şu an bile elim ayağım buz gibi..


  • kafa koparan manyak  (04.10.13 10:09:37) 
Bende de vardı bu. Kansızsın dediler, kan sayımım normal çıktı. Dolaşımdan dediler, az spor yaptım, yine değişmedi. Sonra bölüm değiştirdim, stresim azaldı, tataaam, gayet normalim şimdi. Siz yine de kan sayımınızı yaptırın ama bendeki sonuç böyleydi. Aklınızda bulunsun...


  • SiyamkedisiZorro  (04.10.13 11:36:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.