[]

Kirada oturduğumuz evin satılması sorunsalı

Biz bi evde oturuyoruz. 2-3 ay oldu. 1 senelik kontratımız var. Ev sahibimiz evi satmaya karar vermiş. Paraya ihttiyacı olduğu için. Annemle babama kesinlikle mağdur olmayacaksınız, satın alacak kişiye bu evde kıracı var ve oturmaya devam edecek diyip bu şartla satacağım demiş.
Şimdi sattı diyelim, yeni gelen kişinin bizi evden çıkartması ya da kiramızı arttırabilmesi diye bir şey söz konusu olabilir mi? Diyelim oldu bizim yapabileceğimiz ne var?
Kontratımız var ama noter onaylı falan değil bildiğim kadarıyla.


 
valla öğretmen arkadasim kiracisini aylardir evden cikartamadi, ki o kiracilar aylarca para vermedigi gibi cirkef insanlardi da.

siz düzgün insanlarsiniz belli ki. anlayisla cozulcek bir sey gibi. ama oyle kolay degil kiraci cikarmak onu deneyimledik. bu sene ordasiniz.

haa huzurunuzu kacirip delirtirler mi sizi orasini bilmem.
  • la traviata  (04.10.13 00:03:48) 
konunun detaylı açıklamasını bilmiyorum ancak sonucu çok iyi biliyorum, çıkaramaz, düşünmeyin bile.


  • tempor  (04.10.13 00:09:34) 
kontrat noter onayli olmadigindan cirkeflik yapabilirler. ama evsahibiniz duzgun bi adamsa bence ayarlar durumu. satis icin evi gormeye gelecektir illaki yeni sahipleri iyice sorun konusun siz de. is sikintiya binse zaten sizi cikarmasi cok cok uzun surer. ne olur biraz mahkemede ugrasirsiniz. bence adam kabul ederse evin yeni sahibi tamam cikmayin derse adamla da eski ev sahi inizle yaptiginiz gibi bi kagit imzalayin. yillik mi aylik mi nasil istiyosaniz


  • ergenpezeveng  (04.10.13 00:10:27) 
  • efruz  (04.10.13 00:12:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.