[]

yeni mezun birini yurtdışında işe alırlar mı?

yeni mezun bir mühendis, yabancı ülkelere (avrupa, avustralya, kanada) iş başvurusu yaptığında kabul edilme olasılığı var mıdır? (normal bir mezunken, üstün başarılar yokken). yani oranın vatandaşı değilken, oturma-çalışma izni yokken bunlar mümkün olur mu yoksa hayal mi?




 
hayal


  • cedric tweedledee  (03.10.13 23:33:58) 
hayalden daha öte


  • godsparticle  (03.10.13 23:35:57) 
Açığı yakalarsan anca. Bir arkadaşım kimya dan mezun olup -almancası var- almanyada görece ufsk bir şehirde olup sürekli kimyager arıyan bir şirkete başvurdu ve kabul aldı.


  • spy of soul  (03.10.13 23:37:10) 
başarılı biriysen hayal değil


  • jedilance  (04.10.13 01:33:09) 
ssg lise mezunuyken, microsoft iş teklif ediyo. üni. mezunu olmadığını annayınca "pardon!" diyo. bir zaman sonra, lise mezunu olduğunu bilmesine rağmen, bu defa adam ya da ekip geliyo ssg'ye iş teklifinde bulunmakiçün ve alıp Seattle'a götürüyo.

Uç bi adamsanız oluyo yani...
  • compadrito  (04.10.13 02:24:37) 
ayni dediginiz gibi mezun olduktan sonra almanya'ya kabul edilip mercedes'te calismaya baslayan arkadasim var. oturma izni, calisma iznini halletmesi icin 6 ay ugrasti ve bu sure boyunca beklediler bir de.


  • lallala  (04.10.13 04:02:26) 
benim de var gittigi ulkeninin dilini beginner seviyesinde bilen, ama ingilizceyi yalamis yutmus, efendime soyliyim uzatmali mezun olmus, hatta ogretmenlik mezunuyken muhendis kadrosunda bilim adamligi taslayan bir arkadasim.
olacagi varsa oluyor sanirim..

  • nax  (04.10.13 11:52:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.