[]

kızların en çok tercih ettiği erkek

Mesela hiç bir şekilde uğrasmaz kız ile ,kız gelir erkeğin telini alır ,erkeği davet eder,erkeğe açılır ve ondan hoşlanır falan filan yani erkeklerin kızların peşinden koştuğu durumun tam tersi var mı aramızda o tür erkekler ? Olm farkınız ne sizin naptınız siz ?




 
var.

ben değilim ama olan arkadaşlarım var.
  • efrasiyab87  (03.10.13 22:13:35) 
yer yer o kişi, yer yer tam tersi olabiliyorum. duruma göre herkes farklı roller oynar zaten normal bu.


  • roket adam  (03.10.13 22:14:39) 
ilgi göstermezsen ilgilenirler. bildiğin kaçan kovalanır olayı yani. cool takılıp yüz vermedin mi "bu niye beni sallamıyo yaaa ühühü ay aşık oldum galiba" derler.


  • neira  (03.10.13 22:15:41) 
Ya ilk adımı açık bi şekilde erkek atsin. Sonra da hiç yapmamış gibi davransin. Benim gibi bazı gerizekalı kizlar bayılıyoruz. Ne bileyim git bi yerde gördün. Tanis. Telefonunu iste kendi telefonunu ver falan. Sonra ayril. Sanki tanışmak isteyen sen değilsin gibi. Vur kac.


  • odetojoy  (03.10.13 22:19:25) 
oluyor abi şimdi çok küfür yiyeceğim ve troll/yalancı damgası yiyeceğim burda ama ben ya sarhoşsam yada çok hoşlanmışsam gidip muhabbet kurmaya çalışırım. onun dışında hep bana yazılıyorlar.

anahtar kelime vücut hacım. öyle mükemmel bi tipim yok ama kaliteli vücudum var(haftada 5 gün,günde 3 saat çalışıyoruz olm). ben böyle mi doğdum? hayır tabii ki. lisede small tshirt'ün bol geldiği bi çirozdum.vücut çalışın beyler en azından kendinizi iyi hisseder,sağlıklı olursunuz.

not: bu yazı vücut yaparsanız her kız size yazacak demek istememiştir ama bi bakıp acaba dedirtir. bayan arkadaşlarımdan aldığım sonuç ile tecrübeyle sabittir.
  • GibsonRules  (03.10.13 22:28:26 ~ 22:29:33) 
o erkeklerden biri benim.

formül ;

karizma > yakışıklılık.
  • infoabout  (03.10.13 22:28:33) 
Nasıl yazılmamış şaşırdım doğrusu. Para. Parayla beraber bir özgüven de gelir insana.


  • shaunarcher  (03.10.13 22:41:39) 
Neira diyosa, doğrudur.


  • compadrito  (04.10.13 02:32:19) 
Fizik ve iyi giyinmenin etkileri oluyor. Düşük yağ oranı vs.


  • arnold schwarzeneger  (04.10.13 09:03:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.