[]

ABD Hükümetine tam olarak ne oldu?

Merhabalar

Biri açıklasa tam olarak abd hükümetinde ne oldu? Kapatılan tam olarak nedir?


 
cumhuriyetçiler bütçenin onaylanmasına engel oldular. böylece memurların bir kısmı yani yaklaşık 800bin kadarı maaşını alamayacağı için izinlilermiş gibi oldu


  • ack3000  (03.10.13 21:49:26) 
bir arkadas anlatti teknik hata varsa ozur dilerim ama durum su sanirim: ulkedeki yonetim sinirsiz para harcayip da ulkenin paralarini savurmasin diye bir butce tavani var yasada. yani sinirsiz para harcayamiyorsun. obama yeni butceyle bu tavani biraz artirmak istedi ama republicanlar engel oldu devlet para harcayamadi, memurlara para veremedi. ucretsiz izin oldu.


  • cedex  (03.10.13 21:59:25) 
başkan bütçe hazırlar, senato onaylar veya reddeder. bütçede nereye ne kadar para gideceği yazar. bizdeki genel sağlık sigortasına benzeyen obamacare şu an sorun yaratıyor, bütçe ok alamıyor, para gideceği yere gitmiyor, çözüm olarak bütün devlet kurumları fişi çekiyor.

edit: daha detaylı bilgi www.reddit.com
  • celeron 300a  (03.10.13 22:01:34 ~ 22:03:43) 
Bütçe üst sınırının aşılmasından çok sağlık sigortası ile ilgili bir konu etrafında sorun var sanırım. Amerika'da çok ciddi bir sağlık hizmetleri sorunu varmış. Hatta breaking bad de bunu anlatıyor, (bir öğretmenin kanser olunca tedavi masrafları için kötü yola düşmesi) :)
Kısaca cumhuriyetçiler yeni sğalık paketinin bu yıl devreye alınmasını istememişler ondan.

  • firez  (03.10.13 23:51:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.