[]

steamın attığı cevap

ne diyor tam olarak, aldığım çalıntı keylerin silinmesi için mail aymıştım bu da cevabı;

A staff member has replied to your question:

Hello Burak,

Thank you for contacting Steam Support.

I can assist you in permanently removing the game(s) from your account. However, the game(s) will not be refunded and will not be accessible for future use.

Please note, any bans incurred in a game you are asking to be removed will remain on your account. The bans apply to your Steam account, not the game itself.

If the game was purchased on Steam and you repurchase the game in the future, your Steam account will receive the same CD Key it was initially assigned.

If you registered a game with a CD Key and we remove it, the CD Key will no longer be valid and it will not be redeemable in the future.

If any of the games that you wish to have removed were part of a game package (such as complete packs, Humble Bundles, or separate entries for different parts of a single game), the entire package will need to be removed. Packages cannot be split in any way. If you choose to proceed, you will need to provide the name of the package that contained these games rather than the names of the games contained in the package.

Please let me know if you would like to proceed with the removal of your game(s).

 
merhaba burak;

ingilizcemin yettiği kadarıyla;

hesabından oyunları kaldırmana yardımcı olacaklar. oyunların parası iade edilmeyecek. bir daha bu oyunu oynamak istersen para isteyecekler.

bir oyundan banlandıysan bu oyunu yeniden yüklesen bile geçerli olacak. bunun için yeni steam hesabı gerekiyor.

bir oyun bir pakedi kaldırmak istiyorsan, o oyundaki bütün aldığın paketler birden gidiyormuş. paketler bölünemiyormuş. bunu tam anlamadım.


kaldırmak istediğin oyunları bize ilet.

girdiğin cd key'leri bir daha kullanamayacaksın.
  • paramazlov  (03.10.13 17:36:19) 
sileriz ama para iadesi olmaz, key de bir daha geçerli olmaz, devam etmek istiyor musun diyor. bir de eğer silinmesini istediğin oyunlardan biri başka şeyleri de kapsayan bir paketin içindeyse paketin komple silinmesi gerekiyor, böyleyse eğer içindeki oyunların ismini değil paketin ismini vermen gerekiyor bize diyor.


  • samfisher  (03.10.13 17:38:04) 
Bir ekip üyesi soorunuzu cevapladı:

Merhaba Burak,

Steam Destek ile iletişime geçtiğin için teşekkürler.

Oyunlarını kalıcı olarak hesabından kaldırman için sana yardımcı olabilirim. Ne yazık ki oyunlar iade edilmeyecek ve ilerde kullanmak istersen ulaşılmaz olacaklar.

Bilmeni isterim ki silmek istediğin oyunlardan yemiş olduğun bir ban varsa hesabında kalacak. Banlar steam hesabında depolanıyor, oyunun kendisinde değil.

Eğer oyunu steam'den aldıysan ve ilerde tekrar alacak olursan, steam hesabın önceki CD Key'ini tekrar atayacak.

Eğer oyunu satın alıp CD Key ile kaydettirdiysen, sildiğimiz zaman cd key artık geçerli olmayacak ve ilerde de tekrar açılmayacak.


Son paragraf için zamanım yetmedi, hoca kağıtları topladı
  • yarin bos musun  (03.10.13 17:44:39) 
supersiniz gerçekten

sidirmek istediğim keyler çalıntı gibi bişey

forum.donanimhaber.com

bana satan adam da sadece bu 3 oyunu satıyordu tanesi 1-2 tl bişeydi.onun için sildireyim dedim ayrıca maili yazan adamında dünyadan haberi yok.ben yine her ihtimale karşı sildereyim değil mi?hesap gümlemesin sonra
  • karambolden gelen gol  (03.10.13 17:59:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.