[]

Komsum kuran kursu!

Yan daire komsuma her sabah 9da yaklasik 10 tane cocuk gelip afedersiniz kafami zikiyorlar. Surekli gidip uyarmama ragmen gunubirlik olarak ceki duzen vermeye calisiyolar, ertesi gun yine ayni.. Artik yetti,gidip biyerlere kacak cocuk yuvasi ve kuran kursu diye sikayet edesim var ama nereye etsem bilemedim. Polise veya zabitaya etsem ilgilenceklerini sanmiyorum,aksine hoslarina gidecektir belki de.. Belediye ilgilenir mi bu konuyla veya baska neler yapilabilir fikri olan var mi? Tesekkurler

Konum:Atasehir


 
bence polise söyle ilk önce. ilgilenirler diye düşünüyorum. baktın gelen giden yok, bi daha ararsın. polisi arayıp taciz etmek çok eğlenceli. "sizi arayıp şikayet ediyorum, hiçbi şey yapmıyosunuz, işinizi yapın ve ekip yollayın hemen" diye atarlanmak çok keyifli.


  • nathanieltroy  (03.10.13 14:05:13 ~ 14:05:55) 
diğer komşulardan şikayetinize destek varsa işiniz daha da kolay olur.


  • quasiromantic  (03.10.13 14:05:59) 
Diger komsularimin birkacinin da destek olabilabilecegine inaniyorum cunku apartmanda da kosturup ses yapiyolar bazen. onlarin destegi ne degistirir?


  • hakmut  (03.10.13 14:10:18) 
dikkate alınma şansınızı arttırır diye düşünüyorum. bence bir komşularla konuşun ve belediyeye şikayet edeceğinizi söyleyin, prosedür nasıl bilmiyorum ama diyelim bir dilekçe yazılacaksa birden fazla apartman sakininin imzası daha etkili olur. hatta apartman yönetimi karar alırsa çok daha süper olur sanki.

ek: baktım da kaçak kuran kursu ceza kapsamından tamamen çıkarılmış. yani sadece gürültü kısmından yürüyebilirsiniz.
  • quasiromantic  (03.10.13 14:14:15 ~ 14:18:11) 
Şikayet edin rahatsızsanız tabi de, şu zamanda kaçak ta olsa kuran kurslarına herhangi bir yaptırım uygulanacağını sanmıyorum. En fazla "biraz sessiz olsun öğrenciler" diye uyarırlar bence.


  • gregor sarmisaa  (03.10.13 16:30:46) 
Teşekkürler herkese
Belediyeye gidip rapor tutturdum, rapor belediye aracılığıyla isimsiz olarak zabıtaya yönlendirildi. Kısa zamanda geri dönüş yapılacağı belirtildi.
Bakalım göreceğiz ne kadar ilgileneceklerini.. Olmadı önerdiğiniz gibi polisle muhatap olacağım
  • hakmut  (04.10.13 02:28:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.