[]

giysilerinizi nereye nasıl veriyorsunuz ?

merhabalar olay şu ki kilo vermem,veya dolabımda duran ama doğru düzgün giyilmeyen monttan ayakkabıya tshirt kot ne ararsanız yani pekçok eşyam mevcut.tabiki temiz durumda olanları (kimseye eski püskü şey vermem veremem vereni de sevmem) ihtiyacı olan birilerine vermek istiyorum fakar ben öyle insanı çevirip ihtiyacın var mı ister misin de diyemiyorum.ne bileyim kırılır çekinir diye düşünüyorum çekiniyorum.böyle giysilerinizi nereye kime nasıl veriyorsunuz? evde boş boş duruyorlar, kış yaklaşıyor birilerinin işine yarayabilecek eşyalar nasıl yapsam bilemedim.




 
kardeşim kocaeli üniversitesi'nde okuyor. biz toplayıp ona veriyoruz, o da etrafında durumu olmayanlara ulaştırıyor


  • esek sipasi  (03.10.13 13:24:05) 
annem köydeki akrabalarına yolluyor.


  • baldur  (03.10.13 13:33:02) 
  • i-pek  (03.10.13 13:37:51) 
  • edip  (03.10.13 13:54:33) 
şuraya gönderebilirsin.

www.esdem.kadikoy.bel.tr
  • pisekar v2  (03.10.13 14:13:45) 
belediyeye veriyorum, saatini denk getirirsek gelip evden bile alıyorlar. yoksa ben götürüyorum.

komşulara haber salıyorum, ihtiyaç sahibi olanları buluyor. onlara veriyorum.

eve temizliğe gelen ablaya söylüyordum bir zaman, o kendi köyüne götürüp dağıtıyordu.

edit:bunu da şimdi gördüm; www.facebook.com
  • strawberry first  (03.10.13 14:32:07 ~ 14:34:19) 
şöyle bişy var; halen sürüyor mu emin değilim ama bir sorarsınız:
(bkz: vanlı depremzedelere destek kampanyası)

  • dafaiss  (03.10.13 17:04:34) 
bugun ben de bol gelen tum kiyafetlerimi sokakta kagit toplayan cocuga verdim. cocuk aldi muhtemelen kendi uzerine olmaz ama esine dostuna verecegini soyledi.


  • exlibris  (03.10.13 17:28:24) 
muhtara falanda verebilirsin yada sorabilirsin yön gösterecektir.


  • basond  (03.10.13 17:37:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.