[]

Sokakta telefon hattı yokmuş nasıl oluyorsa? internet icin fikir

Karşıyaka, demirköprü mahallesinde yeni bir apartmana taşındık, sokakta 3-5 tane yeni apartman dikiliyor fakat eski apartmanlar da mevcut. 4-5 ayı bulur sokağınıza telefon hattı gelmesi demişler çileden çıktım. bu süreci hızlandırmanın bir yolu var mıdır? ya da telefon hattı olmadan internet erişimi (3g modemler hariç) için farklı yöntemler mevcut mu?




 
fiber telefon hattıyla mı geliyor tam bilmiyorum onu o yüzden es geçiyorum. uydunet araştırması yapabilirsin superonline araştırması yapabilirsin. olmadı uzaktaki bir yerden wireless veya cat6 internet çekeceksin. ya da telefonu modem yapacaksın mağara.net hızıyla internete gireceksin

B)
  • patr  (02.10.13 18:08:18) 
@patr, telefonumu modem yaparak giriyorum bir aydır. perişan oldum. apartmanın kendi iç tesisatı tamam ama, sokakta telekomun kendi altyapısı mevcut değil, belki de bu apartmana özel altyapıdır bilemiyorum. uydunet de yok ne yazık ki. fiberinternet de yok, karşıyaka gibi bir yerde yahu. superonline adsl için de telefon altyapısı mı gerekiyor?


  • sahipsiz  (02.10.13 18:12:49) 
apartman yonetimi olarak bir dilekçe yazıp türk telekoma verebilirsiniz. telefon hattı nasıl olmaz ya şaka mı? orada onceden oturanlar ne yapıyormuş anlamadım ben.


  • eofor  (02.10.13 18:16:26) 
ne bileyim ya, apartman daha 0, herkes taşınmadı henüz o yüzden dilekçe durumu da pek mümkün değil gibi. nasıl bir şirket bu türk telekom anlamak mümkün değil, reklamlara milyon dolarları harcamasını biliyor ama.


  • sahipsiz  (02.10.13 18:18:20) 
valla so meselesini müşteri hizmetlerine sorman gerek. benim bildiğim bazı yerlerde tt altyapısını kullanıyor. tt ile alakalı olabilir de olmayabilir de emin değilim tam


  • patr  (02.10.13 18:19:05) 
hayır ne olursa olsun, siz şahsi olarak da verebilirsiniz dilekçeyi. biraz da bastırırsanız müşteri hizmetiydi ya da gidip ordaki türk telekomu bunaltabilirsiniz. ama cok sacma ya. şu anda apartmanda yönetici olan da mı yok? o kişi apartman adına başvuruda bulunabilir bence. şu anda yaşayanlar insan değil mi de apartmanın dolmasını mı bekleyecekler? bence bi araştırın karşı apartmana sorun, müşteri hizmetleri pek anlamıyor bu işlerden. gerçi hiçbişeyden pek anlamıyorlar, varsa yoksa modemi kapat aç, yandı mı ışık yanmadı mı. bu.


  • eofor  (02.10.13 18:25:41) 
film indirmeyecekseniz 3g modemlerin fiyatları uygun. 4gb 30 lira civarı sanırım. hiç yoktan iyidir.


  • nereye bu gidis  (02.10.13 18:36:45) 
bütün sıfır dairelere aynısını mı diyorlar?
esenyurt'da torium'un arkasında bir yere taşındım, adam "şebeke yok, 5 ay sonra" dedi.
nasıl iş ben de anlayamadım.
  • suq  (02.10.13 19:03:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.