[]

Üsütme-kusma

Cok körü üsütmüs durumdayim. Yemek yiyemiyorum, yesem kusarim. Titreme had safhada. Yataktan cikamiyorum isinamiyorum. Kolumu kaldirsam dahi yorganin icinden donuyorum.
Nane-limon icebildim bitek.

Ne yapmaliyim ki iyilesiyim?

Yar bana bir çare lutfen:( hic iyi degilim

 
üşüttüğüne emin misin?
kafeinli birşeyler içtin mi bugün ve stresli bir ruh halinde misin?
bana bu dediklerin aynen olur bu yüzden.. ebnde başta hastayım sanmıştım sonra gerçek ortaya çıktı.
  • innerbliss  (02.10.13 16:40:11) 
  • sforza  (02.10.13 16:41:54 ~ 16:42:12) 
patatiz haşla üzerine hafif karabiber tuz, çok yeme. bol ılık su iç. bir diş sarımsağı soy ve yut çiğnemeden. mideni korkutmadan ufak tefek şeyler ye. geçmiş olsun.


  • groovettyn  (02.10.13 16:42:28) 
@innerbliss
Evet kesin üsüttüm.
Hayir icmedim, ruh halim hasta olana kadar gayet iyiydi :(
  • kedidir o kedi  (02.10.13 16:43:45 ~ 16:45:32) 
terle o zaman iyicene, sıcak suyla duş da al.
bol su iç bi de.

  • innerbliss  (02.10.13 16:48:21) 
hiç birşey kar etmiyor hafız. 2 gündür sabahları neredeyse nefes alamıyordum. tuzlu suyu gargara ederek filan geliyordum kendime. bugün doktora gittim. hap şurup ve sprey 3 lusuyle ilk adımı attım iyileşmeye. bol bol su içeceğim bir de. sen de öyle yap. kalk doktora git hemen.


  • ben gülüyor muyum  (02.10.13 19:52:14) 
ishal başladıysa reflor iyi gelebilir.
ancak kendisi de bir çeşit bakteri olduğu için dikkatli kullan

  • baydemir  (02.10.13 23:50:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.