[]

paten?

aranızda hiç paten kullanan/süren veya patenci, paten seven, rollerblader gibi sıfatlara sahip olan var mı? şimdi doğrusu nedir bilemedim, "üff o öyle dğl -.-" demenizi de istemedim. ya ben çok hevesliyim. gelin bi "canım senin yaşın geçmiş, olmaz böyle" falan diyin de hevesim kaçsın. nasıl başladınız, şimdi nasıl durumunuz çok merak ediyorum.

ps: greg bunları okuyosan gel abim ol, bana kaymayı öğret :(

tişikkirlir.

 
Dün altınpark'a gittik bi hevesle,ilk tecrübemdi fakat çok eğlendim. Keşke biri de bana öğretse.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (02.10.13 14:31:33) 
çocukken başlamıştım, 4-5 sene kaydım heralde o yaşlarda. sonra çook sonra yine kaymak istedim aldım bi tane, kayamıyorum çünkü şişlide oturuyorum. Ancak ailemin yanına gidince.

Kayacak yer varsa hevesin kaçmasın al.
  • april12th  (02.10.13 15:30:40 ~ 15:34:04) 
çocukken orda burda mahalle arasında kayıyordum bütün gün deliler gibi. büyüdük ve bitti. lakin kayacak yer yok. olacak bi tam teçhizatlı skate park - buluşup dostlarla günü devireceksin. ama nerde? sahillerde, sokak aralarında da olmuyo bi yaştan sonra. tip tip bakan laf atan sataşan pis pis gülen. en kötüsü yollar bozuk. en son 2 sene evvel coşmuştum başlamak niyetiyle sonra geri çekildim. düzgün yerler var mı diye bakıyordum. şimdi yine paten yazısını görünce :s nerelerde olur ki?


  • dugan  (02.10.13 16:52:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.