[]

bankada çalışmak

selam millet....geçen gün bir arkadaşın abisiyle görüşürken ve tam da kpss dershanesine gitmeyi düşünürken,kendisi bana bankada çalışmak ister misin dedi...açıkçası kafamda olmayan bir durumdu...bankacılığın b'sinden bile anlamam dedim,ama bir düşüneyim dedim....ve iki günden beri bu bankada çalışmak olayı kafamı meşgul ediyor....nasıl bir şeydir bir bankada çalışmak artısı,eksisi nedir.....(bir de bankanın adını söyleyeyim kuveyttürk)...bankada çalışan siz sevgili vatandaşlardan yardımlarınızı bekliyoruz...




 
bankada çalışmanın memur olmakla çok bir farkı yok ama kurumdan kuruma değişiyor tabii. bankada çalışınca bazı memuriyetlerdeki gibi esnek saatlere, mesaiden erken çıkma lüksüne sahip olamazsınız. sizin etinizden sütünüzden ve yününüzden mümkün olduğunca faydalanırlar. ama istisnaları vardır her zaman.


  • nereye bu gidis  (02.10.13 10:57:41) 
başka bir seçenek oluşana kadar elindeki seçeneği değerlendirmeni tavsiye ederim.
herkesin iş sıkıntısı yaşadığı(hele hele yeni mezunken) bir dönemde önünde böyle bir fırsat varsa kesinlikle değerlendir. beğenmezsen, memnun kalmazsan başka arayışlara devam edersin, niye etmeyesin? her zaman başka alternatifler olacaktır.
insanlar ne kadar bankacılık kötü dese de içinde olmadan, yaşamadan anlayamazsın. diğer insanların kötü yorumlarına takılıp olumsuz yaklaşma bence. o kadar insan çalışıyor bu sektörde, neden çalışıyorlar? sen bence önce arkadaşının abisiyle konuş.
  • sirkelimon  (02.10.13 11:21:59 ~ 11:23:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.