[]

arkadaşlarımın yaptığı bir terbiyesizlik var

bir kızdan hoşlanıyordum o da benden hoşlanıyordu ama daha hiç konuşmamıştık bugün akşam otobüs beklerken geldi, yanımdaki yeni tanıştığım salak arkadaşlarım benim ondan hoşlandığımı bilmiyordu ve o kıza pavyon karısı gibi giyinmiş dediler ben o anda şok oldum ne yapacağımı bilemedim, kız da dediklerini duydu bize ve bana baktı suratı asıldı sıra beklemekten vazgeçip hızlı adımlarla dolu otobüse bindi ve gitti. allah belanızı vermesin be serseriler... bizim millette hiç görgü saygı terbiye yok ama sorsan en görgülü insanlar onlardır. ben şimdi ne yapacağım akıl verin bi. of ya bu kadar salak insanlar olamaz.




 
git kızla konuş.


  • ermanen  (02.10.13 02:39:25) 
bu olay, kızla konuşmak için güzel bi fırsat bence. bu talihsizliği gayet de lehine çevirebilirsin. olayın üstünden zaman geçmeden git konuş...


  • reso aga  (02.10.13 02:42:35) 
ama daha birbirimizi tanımıyoruz ve konuşmadık hiç. ne diyeceğimi söze nasıl başlayıp nereye bağlayacağımı hiç bilmiyorum ve çok utanıyorum... bakalım yarın bana nasıl bir ifadeyle bakacak duruma göre bir şey yapmaya çalışırım...


  • frodox  (02.10.13 02:44:32 ~ 02:45:16) 
kesinlikle konuş. ne soylemen gerektıgını bılıyorsun. aksi halde bırısının aklında sureklı olumsuz anılacaksın.

şer hayır meselesi. fırsata çevirirsin sen bu durumu.
  • social strata  (02.10.13 02:45:41) 
çok utandığını, arkadaşın adına özür dilediğini söyleyebilirsin. muhabbet ilerlerse aslında yakın olmadığınızı söyleyip hemen o serserileri satabilirsin.


  • quotes  (02.10.13 02:47:40) 
bence de fırsat olmuş işte, aşk nefretten doğarsa kalıcı olurmuş. özür dile


  • justinial  (02.10.13 02:54:12) 
tanışmaya bahane çıkmış işte git konuş, ah ulen üniversitede olcaktım şimdi :D


  • monkey  (02.10.13 02:55:07) 
"merhaba, yakın zamanda yaşanan talihsiz olay için özrümü sunmak için geldim. size o bayağı yakıştırmayı yapan aptallar yakın olduğum insanlar değil, bu çeşit bir terbiyesizlikten sonra onlarla bir daha görüşeceğimi de sanmıyorum. beni affetmeniz için değil, yalnızca anlamanız için geldim. insan zaman zaman istemediği durumların içerisinde bulabiliyor kendisini. zihninizde bana dair oluşan o çirkin imgeyi temizleme fırsatını verirseniz, çok mutlu olurum bla bla..


  • delusion  (02.10.13 02:55:51) 
güzel fırsat gole çevir. git konuş. kızla konuştuktan sonra da arkadaşlarının ağzına sıç.


  • barkopasa  (02.10.13 02:58:47) 
arkadaşlarının dediklerini ağzına geri iade etseymişsin de güzel olabilirmiş, en azından samimiyetinden getirisinden faydalanabilirdin bu konuda. kızla gidip konuşmazsan o da onlarla aynı düşündüğünü sanacak. Arkadaşlarını da hayatından çıkarmayı düşün bence, yaptıklarını diyelim ilerde bu kız veya başka bir kız/erkek arkadaşın ya da sevgilin için yaptılar, yine susacak mısın? vs.


  • dafaiss  (02.10.13 03:00:57) 
o kızdan sana hayır gelmicek bence. şu an hiç tanımadığın bi kız için gelecekte arkadaşlarından vazgeçmek zorunda kalıcaksın. bence kızdan vazgeç. başka kız mı yok? arkadaşların ayıp etmiş olabilir ama onlar senin arkadaşların. ne kadar yakın olduğunuza göre değişir tabii..


  • mosakale  (02.10.13 03:23:22 ~ 03:23:51) 
arkadaşlarını sikeyim vazgeçmek zorunda kalacaksın ne. bu kızdan bağımsız olarak siktir et o grubu. öyle insanlarla bir yere varılmaz zaten.


  • tescillimarka  (02.10.13 03:50:30) 
kızlar hakkında yorum yapmak herkesin yaptığı bir şeydir, ama hem duyabileceği şekilde yorum yapmak hemde "pavyon karısı" demek kalitesiz mal ve yavşak bir arkadaş grubunun olduğunu gösterir. Kişi arkadaşından bilinir derler eskiler, o yüzden sende ya "mal" yavşak ve kalitesiz bir insansın, ya da böyle olmaya başlıyorsun. Kızdan bağımsız olarak gruptan ayrıl yeni arkadaşlar edin.

kızlada gidip konuş
  • efrasiyab87  (02.10.13 07:11:31) 
yanız o arkadaşlarının amına koyım ben. onlara ne lan bir kadın hakkında onun duyacağı şekilde yorum yapmak? laf atmaktır bu. o da tacizdir. tacizin karşılığı da azğını burnunu düz etmektir. bu konuda hiçbir tahammülüm, hiçbir esnekliğim yok.

ayrıca kız ne giymişti bilmiyorum ama ikinci kez düşün. güya eğitimli arkadşaların bunu diyorsa sokaktaki barzo kim bilir neler der.

yapacağın şey ise bunu lehine çevirmek: git kıza bugün. de ki dün arkadaşlarım bir şeyler dediler, onlar adına ben özür dilerim vs vs.
  • sen git ben geliyorum  (02.10.13 09:25:18) 
1-bi kere arkadaşların hayvanın önde gideniymiş, direkt yeni arkadaşlar aramaya başla bence. kime ne, başkalarının ne giydiğinden? "arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim" demişler. ben kızın yerinde olsam benim için tüm şansın bitmişti.

2-tepkini bence o anda olay olurken verseydin hem arkadaşlığın açısından doğrusunu yapmış olurdun (bkz: adamların yanında pısıp kızın yanında aslan kesilmek), hem de kızı asıl etkileyen şey bu olurdu. yani o an tepki vermen.

3-iş işten biraz geçmiş gibi dursa da, gidip kızla konuşman ve "arkadaşlarım adına özür dilerim" gibi bir tondan giriş yapman senin açından puan sayılabilir, eğer kibarca üslubunca becerebilirsen.

bol şans :)
  • delimine  (02.10.13 09:49:45) 
Git kızın gönlünü al ve puanı kap.


  • arnold schwarzeneger  (02.10.13 13:45:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.