[]

teksas katliamı- tamamen spoiler içerir

filmi ilk kez izledim ve fena halde tırstım, kapattım tv yi.

muhtemelen sonunda o sarı saçlı göbeği açık hatunumuzun bütün arkadaşları ölecek (iki tanesi ölmüştü ben tv yi kapattığımda)

ama sonunu merak ettim. sözlükte başlığa baktım, meğersem buradaki birkaç kişi aynıymış, falan.. ama sonunda ne olacak? bu hatun kızımız da ölecek mi, yoksa polisler falan gelecek mi, öyle mi bitecek?

filmin tadı böyle olmaz biliyorum ama, izleyemiyorum da korkudan.

 
kız kurtuluyor. manyağın da kolu kopuyordu sanırım ama ölmüyor şerefsiz.


  • serseri marti  (05.04.09 23:57:41 ~ 23:58:08) 
Merhaba,
Gerçekten korktunuz mu o filmde? Sinemada izlemiştim onu ve korkmak mı? Resmen tiksinmiştim. Çok iğrenç bir filmdi. İlk dakikalarından sinema salonunu terk etme hissiyle yanıp tutuşuyordum ama, ne kadar rezil de olsa filmleri sonuna kadar izleyen biri olarak izlemiştim hepsini.
Yanlış hatırlamıyorsam Jessica Biel ölmüyordu. Herkes ölüyor ama, o kurtuluyordu. Filmdeki en rezil performans da hiç kuşkusuz onundu. Çok kötü bir yeniden uyarlama bence "The Texas Chainsaw Massacre".
  • nuage  (05.04.09 23:58:53) 
sağol ya :)
iyi de, sandalyede oturan sakat adam var, o ne oluyo?

bi de şerifle benzinlikteki yaşlı kadın aynı kişiydi diyelim, öldüren kambur da aynı kişi mi?
  • lovemyself  (06.04.09 00:01:07) 
korktum ben ya. kızın oyunculuğu tabi ki kötü. güzel görünmek zorunda olan her esas kız gibi. ama tırstım çok.


  • lovemyself  (06.04.09 00:02:08) 
bir sürü texas chainsaw var. hangisini soruyorsunuz?

edit: nuage'in dediğini baz alarak jessica biel'li olanı soruyorsunuz sanıyorum. o da ölmüyor muydu yav? ben o da ölüyor diye hatırlıyorum.

edit2: yine yanılan ben oldum :( hafızam çok kötüymüş benim, onu öğrendim.
  • deckard  (06.04.09 00:08:47 ~ 00:30:45) 
şu an atv de yayınlanan

www.atv.com.tr
  • lovemyself  (06.04.09 00:10:59) 
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama, kız kurtuldu diye hatırlıyorum. deckard haklı da olabilir. Bilemeyeceğim. (:


  • nuage  (06.04.09 00:14:02) 
iğrenç bir filmdir. diğer serilerini de izledim hepsi birbirinden beterdi. korkmak falan hikaye. sadece 1 tanesi diğerlerinden biraz iyiydi tam hatırlamıyorum ama. en eski olanını övüyorlar bir de... vakit kaybı bir seri. iyi ki izlememişsin.


  • sarere  (06.04.09 00:18:50 ~ 00:19:12) 
ya korkumdan yatamıyorum ben, ama ekşide de, burada da iğrenç dendi seriye, geçildi ya :)

demek korkak anıma denk geldi. kız da ölmemiştir işalla, adam da pişman olup iyi yola gelmiştir, kızın arkadaşlarından da önce bacağı kesilen sarışın çocuk bari yaşıyodur, hastaneye yetiştirmişlerdir, amin dinimiz yarabbim.
  • lovemyself  (06.04.09 00:21:40) 
hepsi öldü, kız kurtuldu, hatta bir önceki kurbanın bebeğini de kurtardı cani ailenin elinden. afferim. ben çok gerildim valla , izlediğim en iyi remake lerden biriydi.


  • pinking of you  (06.04.09 00:25:02) 
teksas katliamı gerçek bir olaydan esinlenerek yapılmış bir seri. iğrenç görüntüler var filmlerinde ama yaşanmış olduğunu düşününce ister istemez geriliyor insan. belki de yaşanmamıştır, seyirciyi daha çok etkilemek için uydurulmuş bir şeydir bilmiyorum. ama izlediğim en garip seri :) soruyla alakası yok ama bunları söylemem için içimdeki ses fena dürttü beni :)

edit: bu seriyi seyrettikten sonra, Exorcist, hotel ve mumya evini de seyretmiştim. testereden hiç bahsetmeyeceğim bu filmler yüzünden artık gece lambasız uyuyamıyorum. etkilenmediğimi zannediyordum ama bilinçaltımda depolanıyormuş ve en acısı artık korku filmi seyredemiyorum :(( çok büyük eksik, çookk.
  • caylakkiz  (06.04.09 11:26:47 ~ 11:37:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.