[]

yan yağlar (simit dediğimiz)

merhaba,

bu yan yağlardan kurtulmanın yolu nedir? ne gibi egzersizlerle bu simitleri eritebiliriz? 174 boyunda 62 kilo, kadınım. fiziğim düzgün, bir kilo problemim yok. göbeğim olmamasına rağmen yanlarımda yımışak yağların olması hiç hoş değil.


 
yok zaten fiziğimle bir sıkıntım. sadece bu yağlar olmasın istiyorum :/


  • quotes  (02.10.13 01:01:47) 
genel olarak kilo verip kas kütleni artıracaksın. bölgesel zayıflama diye bir şey yok. kardiyo (hafif koşu, yürüyüş, bisiklet, kürek çekme) egzersizleri ile başla. sonra hafiften mekik vb. beli çalıştıran egzersizlerle birazcık kaslanıp şekillenebilirsin.


  • zgrydn  (02.10.13 01:02:39 ~ 01:06:03) 
az yağlı şeyler ye, şeker tüketme, egzersiz yap. birkaç aya onlar da kalmaz. az yemene gerek yok, sadece ne yediğine dikkat et yani.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (02.10.13 01:04:46) 
zgrydn+1
Bir de twist ve yana eğilme hareketlerini yapabilirsin.

  • dafaiss  (02.10.13 01:04:55) 
bir sopa alıyoruz, ensemize koyuyoruz, iki ucundan (arkadan) ellerimizle tutuyoruz, ayakta, sağa sola olabildiği kadar dönüyoruz. www.yumaksepeti.com

ikincisi: Sırt üstü yatıyoruz, dizler kırık, kalçayı yukarı kaldırıyoruz foto.ekolay.net

üçüncüsü: bacaklar omuz hizasında açık, dizler 90 derece olacak kadar oturur pozisyona geliyoruz, 5 litrelik su şişesini yarısına kadar doldurup önde omuz hizasında tutuyoruz, sağa sola olabildiğince dönüyoruz (görsel bulamadım) galeri.uludagsozluk.com

Bunlar egzersizlerdi. Bu egzersizlerden sonra bir titreşimli kemer varsa bele takıp biraz biraz titretiyoruz.

Yine de gavurun love handles dediği aşk tutamaçları iyidir. Kalabilir. Isırılır bile.
  • yarin bos musun  (02.10.13 01:09:01) 
Onnara love handles diyoruz şekerim. Onnarsız bi kadın olur mu hiç?


  • compadrito  (02.10.13 03:16:46) 
can simidi iyidir. o kadardan bişeycik olmaz.


  • contavolta  (02.10.13 03:38:43) 
hep düşük bel modasının suçu bunlar, eskiden negzel beli komple kapatan giyim tarzı vardı kadınlarımızın.

e böbrek kısmını açıkta bırakınca giysi vücut da böbrekleri korumak için yağlandırdı oraları hep. (ne kadar düşük bir cümle oldu lan)

arkadaşlara katılıyorum, eğer aşırı çirkin bir görüntü yoksa fazla önemseme.

söylmesi ayıptır bazı durumlarda işe bile yarıyor, tutuyorsun mıncıklıyorsun filan :p
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (02.10.13 09:05:06) 
Bel çevresi daha çok insülin kaynaklı. Karbonhidrat alımını minimize et.


  • arnold schwarzeneger  (02.10.13 13:46:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.