[]

taşınabilir hard disk karşılaştırması

www.electroworld.com.tr

www.electroworld.com.tr


1. hangisini tercih edersiniz?
2. elements ile my passport arasında ne fark var?
3. wd nasıl bir marka önerir misiniz?
4. usb 3.0 için illa usb 3.0 girişi mi lazım yoksa normal usb girişleriyle de veri aktarabilir miyiz?

 
usb3 kullanmak için usb3 girişi lazım yoksa makinenin usbsine göre aktarım yapar. mesela makine usb2 ise usb2 hızında gider


  • patr  (01.10.13 23:17:18) 
1. Hemen hemen aynı cihazlar, büyük ihtimalle içindeki hdd de aynıdır, Passaport biraz daha ince olduğu için tercih ederdim.

2. Sanırım sadece incelik

3. Hdd için en iyi iki markadan biri (diğeri seagate)

4. usb 2 ile usb 2 hızında çalışır, sorun olmaz.
  • yarin bos musun  (01.10.13 23:19:04) 
3.WD iyidir.
4. USB 3.0 için illa Usb 3.0 girişi lazım değil. Herhangi bir usb'den de veri aktarımı yapılabilir. Ama USB 3.0 girişi olan bir bilgisayarla bu standardı destekleyen harici hard disk arasındaki veri aktarımı diğer girişlere göre daha hızlı olur.

  • poyrass  (01.10.13 23:19:15) 
2. elements adaptörle çalışıyor ama my passportta öyle bir şey yok sanırım. Usb'den güç alıyor gibi görünüyor.

3. elements'in 1 tb 'ını ben 3 4 senedir kullanıyorum memnunum gayet.
  • purusha  (01.10.13 23:30:12) 
passport ta disk şifreleme özelliği bulunuyor. ondan biraz daha pahalı olur. bence buna hiç gerek yok zaten piyasada bi dolu şifreleme programı var.


  • illegalstar  (02.10.13 08:22:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.