[]

Ankara damacana su önerisi

Merhabalar nestle pure life su alıyordum eve ancak bgn 8.5saat 6defa aramaya karşın bi damacana suyu getirmediler inatla. Tavsiye edeceğiniz yumuşak içimli sular ve fiyatları nelerdir?
Ps: erikli demeyin lütfen ben de seviyorum o suyu ama nestle, eriklinin de dağıtımını yaptığından birşey farketmeyecek



 
erikli'nin dağıtımı, nestle'nin dağıtımı diye bir şey yok. her firmanın ayrı semtlerde ayrı dükkanları ve her dükkanın da ayrı dağıtıcısı var. 444 bilmemkaçı arıyorsanız onu değil de semtteki dükkanın numarasını öğrenip onu arayın. biz öveçler'de erikli alıyoruz, 444 falan değil, dükkan numarası arıyoruz ve o dükkandan geliyor. maksimum 1 saat içinde de geliyor. hatta telefonu kapatır kapatmaz kapının çaldığı da oldu. adam bizim buralarda demek ki, telefonla haber veriyorlari bırakıyor. her sefer de aynı adam geliyor.

yine de bunların dışına javsu var ankara'da suyu da gayet güzel. tavsiye ederim.
  • kibritsuyu  (01.10.13 21:36:28 ~ 02.10.13 12:00:08) 
abant


  • kablelvuku  (01.10.13 21:42:56) 
@kibritsuyu nestle erikliyi satın aldığından dolayı bayileri ortak. Siparişi 444den verdim 3saat geçip gelmeyince bayiyi aradım 3defa 1er saat arayla. Gönderiyoz evde yokmuşsunuz tekrar ilettik vs diye geçiştirdiler sonra müşteri hizmetlerine şikayet bırakmak için aradım acil getirilmesi konusunda bilgi geçtiklerini söylediler. 1saat daha geçti tekrar müşteri hizmetlerini aradım tekrar siparişi geçtiler. Ek olarak siparişler bitene kadar dağıtımın sürdüğünü söylediler ama saat 8i geçmiş olduğu halde öğlen 12de istediğim 1damacana su gelmedi yani. Dağıtım elemanlarını değiştirdi bayi 3senedir max yarım saatte gelen su, elemanlar değiştikten sonra gelmemeye başladı ve ilk değil bu. Bundan dolayı ne kadar tadını seviyor olsam da firmayı değiştirecem


  • bebek terlik  (01.10.13 22:07:42) 
ben hayat su dan bıkıp erikliye geçtim sizin bahsettiğinizle benzer sebeplerden.

merkeze bir kere şikayet edin, tekrarlarsa değişmeyi düşünün bence. henüz erken :) çünkü hepsi demiyeyim de çoğunda benzer şeyler yaşayacaksınız.
  • sadun.net  (01.10.13 22:08:24) 
Bilmiyorum artık en kötü bizim bakkal sude su bayisi ona dönecem en azından çemkirilecek adam belli olur :)


  • bebek terlik  (01.10.13 22:18:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.