[]

Super Amoled vs. TFT ekran ?

Merhabalar. Yakında bir telefon almayı düşünüyorum ve galiba yas galaxy s4 ya da galaxy s4 active alıcam. Şimdi ben sakar bi adamım sürekli telefon düşürme, biyere vurma felan oluyor onun için s4 active daha iyi bir seçenek gibi duruyor. S4 le Active arasındaki en önemli fark s4 super amoled active tft ekran. Bir yerde tft ekranı kırılmalara biraz daha dayanıklı olduğu için koyulmuş diye okumuştum bunun doğruluk derecesi nedir ? Bir de s4 ile active arasında renkler ve farklılık çok mudur yoksa önemsenmeyecek kadar az mıdır ?




 
super amoled'in güç kullanımı daha iyi. ekranın istenilen bölümüne enerji vererek mükemmel tasaruf yapabilen bir ekran. ama tftye göre pahalı tabi. samsung dayanıklılığı artırırken kaliteden kısmış görünen o ki.


  • herp  (01.10.13 20:06:48) 
valla hocam benim bu akıllı telefonlara ilgim yok ama arkadaşlarda s3,s3mini,s4 mini var. s3'ü aldım elime yav böyle bir kırılacak hissi oluştu sürekli. zaten polikarbon mu plastik mi ne kasası. kılıf öneriyorlar bu durumlar için. yani akıllı telefon dediğin her türlü pert olur bence ama bunu azaltabilen kaliteli kılıflar vardır yani. o yüzden ekranı boşver kılıf aramaya başla derim.


  • patr  (02.10.13 00:07:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.