[]

Faturalar

Bazen en basit şeyleri bile kompleks hale getirip içinden çıkamıyorum ki fatura ve ekstre olayları da bunlardan biri. Faturanın ne zaman ödenmesi gerektiğini anlamıyorum yani ne zamana hatırlatma notu yaratmalıyım ki bana faturanı öde desin?
Bilgileri;

Fatura Kesim tarihi: 29.09.2013
Son Ödeme Tarihi: 16.10.2013

gibi olan faturanın bir sonraki kesim tarihi nedir? Faturayı kesim tarihinde mi ödemeli yoksa son ödeme tarihi ve kesim tarihi arasındaki tarihlerde mi ödemeli? hatırlatma notunu periyodik şekilde nasıl ayarlamalı?

 
faturalar ilk ödeme günüyle son ödeme günü arasında ödenir. en geç son ödeme günü mesai bitimine kadar ödenmesi gerekir. bazı faturalarda ilk ödeme günü yazmaz, bu durumda ilk ödeme günü fatura kesim tarihi ya da ondan hemen sonraki gün olur. her fatura her ay aynı gün kesilmeyebilir. haftasonları ve faturayı kesen memurun iş programı ilk günü değiştirebilir. eğer fatura mevzusu sorun yaratıyorsa bir banka hesabından otomatik ödeme verebilirsiniz, böylece vakitlice ödenir.


  • talemon  (01.10.13 17:19:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.