[]

30000 bakımı

Bir kaç ay önce ikinci el bi araba aldım araba 2011 model. km'si şuan 29000'de.Garantisi devam etmesi için 30000'de bakım yapılıyormuş galiba. Bu şart mıdır, nerde, nasıl yapılır ve bana ne kadara mal olur?
araba: chevrolet aveo
edit:şehir ankara


 
Arabanın kitapçığı sizde varsa orada kaç km de bakımların yapılması gerektiği yazar. Garantinin devamı için 30.000 bakımını mutlaka yetkili/anlaşmalı bir serviste yaptırmanız gerekli. Bakımın boyutuna bağlı bunu ancak yaptıran yada bu işi yapan birisi söyleyebilir. Direk arayın servise sorun söylüyorlar.


  • basond  (01.10.13 13:42:55) 
istanbul içi ise gerçek oto sanırım chevrolet yetkili servisi. fiyatları kazıktır baştan onu tart.


  • keymark9  (01.10.13 14:00:12) 
araba 2011 moelse garantisi ya bitmiştir yada bir iki aya bitecektir.

farklı bir garanti süresi yoksa tabi, genelde 2 senedir ya hani ona dayanarak söylüyorum.

yok eğer 3 sene ise garantisi yine aracın trafiğe çıkış tarihine bak, 2011 ocak ise mesela 3 ay sonra bitiyor garantisi.

hani yetkili servis fahiş fiyat çıkarıyorsa diye, yoksa git ver parasını banane :P
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (01.10.13 14:28:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.