[]

Öğrenim Kredisi Anapara Ödememden Faiz Kesmişler !!!!

800 tl anapara ödedim 200'ünü faize almışlar !! Çok sinirlendim çünkü amacım anaparayı ödeyip faizi bırakmaktı çünkü ilerde belki faize af gelir diye düşünüyordum !! Şimdi bu vergi dairesi beni çok fena sikti mi yoksa uygulama hakikaten de böyle mi ?? Ve nereye itiraz etmeliyim buna karşı ????




 
ana para yatırma diye bişey yok olarak biliyorum. banka gibi işlemiyor sistem. borcu bütün olarak düşünüyorlar. o yüzden af bekleyenler hiç birini ödemeden bekliyor.


  • ninque  (01.10.13 13:35:25) 
Peki af gelecek gibi mi ?? Devlet maaşları blokeliyor diye duydum gerçek değil mi bu


  • sucuklu yumurta  (01.10.13 13:39:25) 
Af maf olmuyor tek olan af faizin yüzde 25 inin silinmesi gibi oluyor oda kırk yılda bir. O da zaten bi şeye derman olmuyor.


  • patos64  (01.10.13 13:47:39) 
Einstein detected. Olm öyle bi açık bırakırlar mı sence, herkes öyle yapar yoksa :)


  • roket adam  (01.10.13 13:54:52) 
3-4 yılda bir af çıkıyor gibi genellenebilir. ama kafaları atar çıkarmazlar. kesin veriler yok maalesef. ama af çok çok işine yarar bişey olmuyor. affın kapsamına göre bazı aflarda faizin tamamı silindi bazılarında belli bir yüzdesi silinip vergi dairesi tarafından tekrar taksitlendirildi. sonuçta verilen paranın fazlasını senden alıyorlar. günlük faiz olayına dikkat et. kolay gelsin.


  • ninque  (01.10.13 14:00:16 ~ 14:00:50) 
kafalar müthiş lan.


  • esenboga  (01.10.13 15:42:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.